روند گرفتن وقت سفارت آمریکا

تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت سفارت نمایند.خواهند کرد.

تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160 به صورت آنلاین

هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد.

در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید ۵*۵ با رزولوشن ۶۰۰*۶۰۰ پیکسل، اطلاعات گذرنامه،

مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.

تعیین قرارملاقات

هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده

افرادزیر۱۴ سال و بالای ۸۰ سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن،

در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.

آمادگی برای حضور درمصاحبه

پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

هزینه های انواع ویزای غیرمهاجرتی به شرح زیر است:

           هزینه                            نوع ویزا                    شماره ویزا       
$۱۶۰,۰۰۰ ویزاهای توریستی، کاری، درمانی B
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای ترانزیت C-1
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای کارکنان کشتی و خطوط هوایی D
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای دانشجویی F
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای مطبوعاتی I
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای فرصت مطالعاتی J
$۱۶۰,۰۰۰ ویزای دانشجویی فنی حرفه ای M
$۱۶۰,۰۰۰ NAFTA ویزای TN/TD
$۱۶۰,۰۰۰ قربانیان قاچاق انسان T
$۱۶۰,۰۰۰ قربانیان اقدامات جنایی U
$۱۹۰,۰۰۰ کارگران و کارمندان موقت H
$۱۹۰,۰۰۰ تبادلات بین کشوری L
$۱۹۰,۰۰۰ اشخاص با توانایی های فوق العاده O
$۱۹۰,۰۰۰ ورزشکاران و هنرمندان P
$۱۹۰,۰۰۰ تبادلات فرهنگی بین المللی Q
$۱۹۰,۰۰۰ مبلغان مذهبی R
$۲۷۰,۰۰۰ ویزای سرمایه گذاری E
$۲۴۰,۰۰۰       نامزد یا همسر سیتیزن امریکا K

مدارک لازم جهت دریافت ویزای ایالات متحده امریکا

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل
ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی
تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب
یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و…
ترجمه سوابق بیمه
ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین
ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت
دو عدد عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید
برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation
مخصوص متقاضیان F1: فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation
مخصوص متقاضیان J1: فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation

حضوردرمصاحبه:

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در

فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان ویزا،

انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده

این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد. پس از

تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله

نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست.
آدرس سفارت آمریکا در آنکاراAtatürk Bul. 110 Kavaklidere Ankara
آدرس کنسولگری آمریکا در دبی Dubai World Trade Center on Sheikh Zayed Road
آدرس سفارت آمریکا در ارمنستانNO 1, America avenue, 0082 yeravan

توضیحات تکمیلی:

تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید.

هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد،

می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید. با توجه به متغیر بودن نوبت دهی

کنسولگری های مختلف ایالات متحده امریکا برحسب زمان و نوع ویزای درخواستی، جهت آگاهی از وقت های موجود  تماس بگیرید.