ويزاي شينگن فوری VIP|ویزای شینگن بلند مدت مالتی(چند ساله)

ويزاي شينگن|ویزای بلند مدت شینگن

به راحتی ویزای شینگن تضمینی بگیرید

اخذ ویزای شینگن فوری بلند مدت و ۱۴ روزه

 

ویزای-شینگن-تضمینی
خدمات دریافت ویزای شینگن
توضیحات:

 

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و بیمه مسافری توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

همچنین ما وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم.

۱- کلیه مشاوره ها برای دریافت ویزاها در قالب تور می باشد.

۲- برای کلیه ویزاها قرارداد رسمی سازمان گردشگری عقد خواهد شد.

۳- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتواند در حوزه شینگن تردد کند.

 

مثلا: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را می توانید به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

 

دریافت ویزای بلند مدت شینگن به ما بسپارید

ویزای شینگن ۱۴ روزه تضمینی و ویزای بلند مدت مالتی پل از ۳ ماه تا ۴ سال 

اسپانیا
اسپانیا
وقت سفارت اسپانیا 2
  • ویزای تضمینی اسپانیا کوتاه مدت
  • اعتبار ویزا : 15 روز
  • مدت زمان اخذ ویزا : عادی و فوری
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 5 سال یا جواز کسب بالای 2 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی : 30 میلیون تومان به بالا
  • 4.000.000 تومان

هلند
هلند
ویزای-شینگن-فوری
  • ویزای تضمینی هلند کوتاه مدت
  • اعتبار ویزا : 15 روز
  • مدت زمان اخذ ویزا : زمان اخذ ویزا : 1 تا 3 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 5 سال یا جواز کسب بالای 2 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی : 30 میلیون تومان به بالا
  • 4.000.000 تومان

ایتالیا
ایتالیا
ویزای-تضمینی-شینگن
  • ویزای تضمینی ایتالیا کوتاه مدت
  • اعتبار ویزا : 15 روز
  • مدت زمان اخذ ویزا :عادی و فوری
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 5 سال یا جواز کسب بالای 2 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : سن بالای 28 سال
  • ضمانت نامه بانکی : 30 میلیون تومان به بالا
  • 4.000.000 تومان

فرانسه
فرانسه
ویزای-شینگن-مالتی-پل
  • ویزای تضمینی فرانسه کوتاه مدت
  • اعتبار ویزا : 15 روز
  • مدت زمان اخذ ویزا : 1 تا 2 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی : 30 میلیون تومان به بالا
  • 4.000.000 تومان

چک
چک
سفارت-چک
  • ویزای تضمینی جمهوری چک کوتاه مدت
  • اعتبار ویزا : 7 روز
  • مدت زمان اخذ ویزا :1 تا 2 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 6 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی : 30 میلیون تومان به بالا
  • 4.000.000 تومان

 

فرانسه
فرانسه
ویزای-شینگن-مالتی-پل
  • ویزای تضمینی فرانسه مالتی پل
  • اعتبار ویزا : 6 ماه
  • مدت زمان اخذ ویزا : 1 تا 2 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی :
  • ویزای گارانتی
  • برای استعلام هزینه لطفا تماس بگیرید

فرانسه
فرانسه
ویزای-شینگن-مالتی-پل
  • ویزای تضمینی فرانسه مالتی پل
  • اعتبار ویزا : 3 ماه
  • مدت زمان اخذ ویزا : 1 تا 2 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی :
  • ویزای گارانتی
  • برای استعلام هزینه لطفا تماس بگیرید

هلند
هلند
ویزای-شینگن-فوری
  • ویزای تضمینی هلند مالتی پل
  • اعتبار ویزا : 3 ماه
  • مدت زمان اخذ ویزا : 1 تا 3 ماه پس از درخواست
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی :
  • ویزای گارانتی
  • برای استعلام هزینه لطفا تماس بگیرید

ایتالیا
ایتالیا
ویزای-تضمینی-شینگن
  • ویزای تضمینی ایتالیا مالتی پل
  • اعتبار ویزا : 6 ماه
  • مدت زمان اخذ ویزا : عادی و فوری
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی :
  • ویزای گارانتی
  • برای استعلام هزینه لطفا تماس بگیرید

ایتالیا
ایتالیا
ویزای-تضمینی-شینگن
  • ویزای تضمینی ایتالیا مالتی پل
  • اعتبار ویزا : 3 ماه
  • مدت زمان اخذ ویزا : عادی و فوری
  • مدارک شغلی لازم : داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای 2 سال یا کارمند با سابقه بیمه بالای 3 سال یا جواز کسب بالای 1 سال یا نامه اشتغال به کار معتبر
  • مدارک مالی لازم : پرینت 3 ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای 80 میلیون تومان
  • سایر شرایط لازم : داشتن شینگن قبلی/سن بالای 28 سال/عدم ریجکتی قبلی
  • ضمانت نامه بانکی :
  • ویزای گارانتی
  • برای استعلام هزینه لطفا تماس بگیرید

 

فرم درخواست ویزای شینگن
تصویر کپچا

 

انواع ویزای شینگن

ویزای ملی :

ویزای ملی برای اشخاصی مناسب است که با هدف خاص و مدت محدود می‌خواهند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردنند و نیز قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند.

ویزای نوع A :

ويزاي شينگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :

ویزای شینگن نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این جازه را می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

ویزای نوع C :

ویزای شینگن نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. افرادی که از تور اروپا اسفاده میکنند هم از همین نوع ویزا دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود :

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید.به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

تمدید ویزای شینگن :

تمدید مدت اعتبار ویزا درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام است و شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید.

 

سوالات مصاحبه برای دریافت ویزا شینگن :

  • در روز مصاحبه ممکن است سوالات ساده ای از شما پرسیده شود نظیر :
  • هدف شما از سفر
  • هزینه سفر شما را چه کسی پرداخت میکند؟
  • متاهل هستید؟فرزند دارید؟دوست با فامیلی در حوزه شینگن دارید؟ و…

به افسر سفارت طوری پاسخ بدهید که ایشان متقاعد شود شما قبل از اتمام زمان ویزای خود، خاک شینگن را ترک میکنید و قصد ماندن ندارید. سوالات را بدون استرس و منطقی پاسخ دهید و در صورت تکرار یک سوال، پاسخ مشابهی به آن دهید.

 

از چه کشورهایی برای ویزا اقدام کنم بهتر است؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد.اگر دعوت نامه ندارید، از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند، به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و احتمال دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه بسیار پایین است.

 

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

 

برای مشاهده تورهای اروپایی کلیک کنید

 

 

برخی از مشتریان ما

راهنمای سفر به شهر های مختلف

شهریور ۲, ۱۳۹۸

دیزنی‌لند پاریس

راهنمای سفر به دیزنی‌لند پاریس اگر تا به حال در سفرهای خارج از کشور خود، به بازدید از دیزنی‌لندها فکر نکرده‌اید، بهتر است هرچه زود‌تر آن را […]
مرداد ۱۷, ۱۳۹۸

پیزا

راهنمای سفر به پیزا پیزا در منطقه‌ی توسکانی ایتالیا واقع شده و بیش از هر چیز، آن را به خاطر برج کج پیزا می‌شناسند. البته این شهر به غیر […]
مرداد ۵, ۱۳۹۸

فلورانس

راهنمای سفر به فلورانس فلورانس یکی از بهترین مقاصد گردشگری ایتالیا، خاستگاه جنبش هنری رنسانس ایتالیایی و زادگاه هنرمندان مشهوری مانند میکل‌آنژ، بوتیچلی و داوینچی است. […]
تیر ۱۳, ۱۳۹۸

استراسبورگ

راهنمای سفر به استراسبورگ فرانسه استراسبورگ، هفتمین شهر بزرگ فرانسه و مرکز ناحیه‌ی آلزاس است. این شهر، یک مقصد عالی برای لذت بردن از آثار معماری […]
تیر ۱۱, ۱۳۹۸

صوفیه بلغارستان

راهنمای سفر به صوفیه بلغارستان بلغارستان کشوری است که سالانه گردشگران زیادی به آن سفر می‌کنند. صوفیه پایتخت این کشور، شهری بسیار زیبا و تاریخی است. […]
خرداد ۱۲, ۱۳۹۸

مونترال

راهنمای سفر به مونترال مونترال بزرگ‌ترین شهر استان کبک و دومین شهر بزرگ فرانسه‌ زبان جهان است. این شهر مجموعه‌ای از فرهنگ‌ها و ملت‌های گوناگون را […]
خرداد ۱۲, ۱۳۹۸

کبک

راهنمای سفر به کبک کانادا کبک، یکی از قدیمی‌ترین شهرهای کانادا، به خاطر حال و هوای متفاوتی که دارد، یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در کانادا […]
خرداد ۹, ۱۳۹۸

دبی

راهنمای سفر به دبی دبی، یکی از قطب‌های گردشگری دنیا در امارات متحده‌ی عربی قرار دارد. تور دبی، یکی از محبوب‌ترین تورهای گردشگری دنیا و مهم‌ترین مقصد گردشگری […]
اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۸

میکونوس

راهنمای سفر به میکونوس یونان میکونوس، یکی از زیباترین جزایر یونانی، سالانه میزبان هزاران گردشگر تابستانی است. میکونوس، مقصدی عالی برای علاقه‌مندان به تفریحات ساحلی است. یکی […]
اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۸

سانتورینی

راهنمای سفر به سانتورینی یونان سانتورینی یا سنتورینی با نام قدیمی ثرا، جزیره‌ای یونانی واقع در دریای اژه است که در میان محبوب‌ترین جزایر این کشور […]