وقت سفارت در کمترین زمان و هزینه ممکن

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت سفارت ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و بیمه مسافری توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما) همچنین ما وقت های ارائه میدهیم که همگان  نیز امکان دریافت آن ها را دارند.

اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد.

 

گرفتن وقت سفارت تمامی کشورهای حوزه شینگن در کوتاه ترین زمان ممکن

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر از ۴ روش زیر با ما در ارتباط باشید:

  • ارتباط از طریق فرم تماس با ما و سفارش گرفتن وقت سفارت
  • ارسال درخواست از طریق ایمیل به okvisa.ir@gmail.com
  • شماره تماس : ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶ – ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰
  • مراجعه حضوری به :خيابان مطهري،بعد از تركمنستان،ساختمان سجاد، طبقه دوم، واحد ٣، آژانس پرواز عماد گشت

مایل به دریافت وقت سفارت کدام کشور توسط ما هستید؟

برای دریافت وقت سفارت هر کشور، روی صفحه مربوط به آن کلیک کنید:

وقت سفارت انگستان

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت یونان

وقت سفارت سوئد

 وقت سفارت لهستان

وقت سفارت مجارستان

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت هلند

وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت جمهوری چک

وقت سفارت دانمارک

وقت سفارت فنلاند

وقت سفارت نروژ

همچنین شما  می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن نیز استفاده نمایید.

پکیج شامل:وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان

برای اطلاعات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید

Print

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن


به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورت های قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

مانده حساب شما با شرایط فعلی نباید کمتر از ۷۰ میلیون تومان برای سفرهای توریستی باشد.اگر هم دعوتنامه دارید باز هم ریسک نکنید و مانده حساب پایین به سفارت ارائه ندهید.

سند ملکی :

توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.گفتنیست که سند ملک بسیار معتبر تر از سند زمین می باشد. همچنین قولنامه، بنچاق و سند خودرو برای سفارت خانه ها قابل قبول نیست.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

 

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.هر سفارت فرم مربوط به خود را دارد که از شما مشخصات فردی و همچنین اطلاعات و برنامه سفرتان را جویا می شود.برخی سفارت ها نیاز به تکمیل فرم به صورت آنلاین دارند و برخی دیگر نیز فرم تکمیل شده با خودکار را قبول میکنند.

تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

تصویر ویزاهای انگستان، آمریکا و کانادا

در صورتی که از کشورهای فوق ویزا داشتید کپی ویزا به همراه پاسپورت قبلی را به پرونده اضافه کنید.

بررسی مدارک توسط سفارت ها چند روز زمان می برد؟

به طور معمول زمان رسیدگی به پرونده شما ۲ تا ۳ هفته زمان خواهد برد.

منبع


برخی از مشتریان ما