ویزای شینگن تضمینی و تور اروپا

خدمات ویزای شنگن را از با سابقه ترین وب سایت کشور در این زمینه بخواهید

تماس با ما : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰ – ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶

با داشتن لیبل ويزای شينگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

نگاه کلی و سریع به ویزای شینگن
شرایط اخذ ویزامدارک شغلی – تمکن مالی – گردش حساب
میزان تمکن مالیبین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان (بسته به کشور مقصد و تعداد افراد)
گردش حساب مورد نیازگردش ۳ یا ۶ ماهه آخر حساب متقاضی بسته به کشور مقصد و بدون واریز یا برداشت غیر منطقی
هزینه اخذ ویزا توسط Okvisa.irپکیج اقدام برای ویزای شینگن : از ۷۵۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

ویزای شینگن گارانتی : ۴٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

هزینه اخذ ویزای شینگن در صورتی که خودتان اقدام کنیدویزای توریستی: ۶۰ یورو + هزینه شرکت کارگزار سفارت
هزینه گرفتن وقت سفارت توسط Okvisa.irهزینه برای هر کشور با توجه به اقدامات مورد نیاز متفاوت است

مشاهده وقت سفارت کشورهای مختلف

هزینه تعین وقت سفارت، در صورتی که خودتان اقدام کنیدرایگان
(به جز کشورهایی که واریزی دارند)
نحوه اقدام برای اخذ ویزابعد از تعیین وقت مصاحبه، کلیه کشورها انگشت نگاری به صورت حضوری
با ویزای شینگن به چه کشورهایی میتوان ورود کرد؟تمامی کشورهای عضو پیمان شینگن
نحوه تعیین وقت سفارتکلیه کشورها به صورت آنلاین
مدت زمان تعیین وقت سفارتبسته به نوع کشور متفاوت است
اعتبار ویزای شینگناز ۵ روز تا ۴ سال بسته به هدف سفر و درخواست متقاضی
مصاحبه توسط آفیسر سفارتبرای اکثر کشورها ندارد
وقت سفارت فوری و ویزای فوریتنها میتوان وقت سفارت را فوری دریافت نمود
تائیدیه مدارکمهر دارالترجمه (برای یونان و چک، و همچنین مدارک مهم نظیر حضانت فرزند مهر دادگستری و امورخارجه نیز لازم می‌باشد)
زبان ترجمه مدارکاکثر کشورها انگلیسی (اسپانیا اسپانیایی، اتریش آلمانی، آلمان اصل مدارک)
مدت زمان پاسخدهی به درخواست ویزابین ۷ تا ۳۰ روز کاری
متداول ترین دلایل رد شدن ویزاتمکن مالی و گردش مالی نامناسب – عدم اطمینان از بازگشت مسافر – ارائه مدارک جعلی
رفع و پاک کردن ریجکتیندارد
امکان اقدام به صورت فردی (بدون تور)دارد
نیاز به پیکاپ پاسپورتندارد
محل انگشت نگاریدفاتر کارگزاری ویزا یا سفارت مربوطه
روزهای کاری سفارت‌خانه‌هایکشنبه تا پنجشبه

ویزای شینگن گارانتی

فرم درخواست ویزای شینگن
تصویر کپچا

انواع ویزای شینگن

ویزای ملی :

ویزای ملی برای اشخاصی مناسب است که با هدف خاص و مدت محدود می‌خواهند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردنند و نیز قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند.

ویزای نوع A :

ويزاي شينگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :

ویزای شینگن نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این اجازه را می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

ویزای نوع C :

ویزای شینگن نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید. برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

ویزای شینگن

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. افرادی که از تور اروپا استفاده میکنند هم از همین نوع ویزا دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود :

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دوبار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید.به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

تمدید ویزای شینگن :

تمدید مدت اعتبار ویزا درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام است و شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید.

ویزای شینگن تضمینی

راهنمای دریافت ویزای شینگن

به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

مانده حساب شما با شرایط فعلی نباید کمتر از ۷۰ میلیون تومان برای سفرهای توریستی باشد.اگر هم دعوتنامه دارید باز هم ریسک نکنید و مانده حساب پایین به سفارت ارائه ندهید.

سند ملکی :

برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.توجه کنید که سند ملک بسیار معتبر تر از سند زمین می باشد. همچنین قولنامه، بنچاق و سند خودرو برای سفارت خانه ها قابل قبول نیست.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.هر سفارت فرم مربوط به خود را دارد که از شما مشخصات فردی و همچنین اطلاعات و برنامه سفرتان را جویا می شود.برخی سفارت ها نیاز به تکمیل فرم به صورت آنلاین دارند و برخی دیگر نیز فرم تکمیل شده با خودکار را قبول میکنند.

تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

تصویر ویزاهای انگستان، آمریکا و کانادا

در صورتی که از کشورهای فوق ویزا داشتید کپی ویزا به همراه پاسپورت قبلی را به پرونده اضافه کنید.

شنگن

هزینه دریافت ویزای شینگن :

در زمان حضور در هر یک از سفارت های شینگن هزینه ای بابت بررسی پرونده از شما دریافت میشود.هزینه اقدام برای اکثر کشورهای حوزه شینگن ۶۰ یورو برای بزرگسالان است.اما به تازگی شرکت های واسط که وظیفه آنها دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت مربوطه است در کشور فعالیت میکنند که هزینه ای مازاد برای این خدمات دریافت میکنند.

توجه فرمائید که این شرکت ها فقط وظیفه دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت و نیز دریافت پاسپورت و تحویل آن به مسافر را دارند و در روند تصمیم گیری برای صدور ویزا نقشی ندارند.

هزینه ها به طور مثال برای بزرگسالان :

فرانسه : ۶۰ + ۲۵ یورو

هلند : ۶۰ + ۲۰ یورو

جمهوری چک : ۶۰ + ۱۲ یورو

اتریش : ۶۰ + ۲۴٫۸ یورو

کودکان ۶ تا ۱۲ سال : ۳۵ یورو + هزینه شرکت کارگزار سفارت

کودکان تا ۵ سال : رایگان + هزینه شرکت کارگزار سفارت

البته اگر دارای شهروندی و تابعیت یکی از کشورهای زیر باشید، مشمول موافقت‌نامه تسهیل ویزا شده و هزینه ویزای شما ۳۵ یورو خواهد بود:

  • ارمنستان
  • آذربایجان
  • بوسنی و هرزگووین
  • صربستان
  • روسیه
  • اوکراین
  • کاپه‌ورده
  • یوگسلاوی سابق جمهوری مقدونیه
  • گرجستان
  • مولداوی
  • مونته‌نگرو
  • آلبانی

به این نکته توجه کنید که در صورت انصراف از درخواست ویزا به هر دلیلی، و یا رد شدن درخواست ویزای شما ( ریجکت شدن ویزا ) ، هزینه پرداختی به سفارت به هیچ عنوان عودت داده نخواهد شد.

ویزا شینگن

ترجمه مدارک برای درخواست ویزا شنگن :

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.برای آشنایی بیشتر با مدارک لازم برای ویزای شینگن اینجا کلیک بفرمائید.

schengen visa

مدارک لازم را برای درخواست ویزای شینگن دارم، چطور شروع کنم؟

اولین مرحله دریافت وقت مصاحبه از سفارت مذکور است.

پس از دریافت وقت، در روز تعیین شده مدارکتان را باید برای درخواست ویزای شنگن به سفارت خانه ارائه دهید.

سفارت خانه ها معمولا بین ۱۵ تا ۲۱ روز بعد از درخواست شما، پاسخ ویزا و یا عدم دریافت ویزای شما را میدهند.

چنانچه پاسپورت را دریافت کردید و لیبل ویزا در آن موجود بود که شما موفق به دریافت شینگن شدید و اگر نبود متاسفانه شما ریجکت شده اید. معمولا یک نامه هم برای ریجکتی به شما میدهند که دلیل کلی ریجکت شدن در آن ذکر شده است اما دلایل کلی هستند و شاید به طور واضح متوجه نشوید چرا ریجکت شدید.

سوالات مصاحبه برای دریافت ویزا شینگن :

در روز مصاحبه ممکن است سوالات ساده ای از شما پرسیده شود. به افسر سفارت طوری پاسخ بدهید که ایشان از صداقت شما مطمئن شود و همچنین متقاعد شود شما قبل از اتمام زمان ویزای خود، خاک شینگن را ترک میکنید و قصد ماندن ندارید. سوالات را بدون استرس و منطقی پاسخ دهید و در صورت تکرار یک سوال، پاسخ مشابهی به آن دهید.

مهمترین سوالات روز مصاحبه عبارتند از :

  • شما مجرد هستید یا متاهل ؟ تنهایی سفر میکنید یا با کسی همراه هستید؟
  • چرا مدت ویزای درخواستی شما زیاد است؟
  • آیا امکان مشاهده مدارک مالی شما را دارم؟ اگر بازنشسته هستید حقوق بازنشستگی شما ماهیانه چقدر است؟
  • آیا بیمه مسافرتی تهیه کردید؟
  • آیا مرخصی شما تمام مدت سفر شما را پوشش می دهد؟ شغل شما چیست؟ اگر صاحب شغلی هستید آیا مالیات خود را پرداخت می‌کنید؟
  • آیا از دوستان و یا اعضا خانواده‌تان کسی در کشورهای عضو پیمان شینگن زندگی ‌می‌کنند؟
  • خود شما یا یا افرادی که با آن ها ارتباط دارید سابقه اقدامات تروریستی داشته‌اند؟
  • آیا بلیط هواپیما خریده‌ یا رزرو کرده‌اید؟
  • آیا تاکنون به کشور دیگری سفر کرده‌اید؟
  • پیش از پایان اعتبار ویزا به کشورتان بازخواهید گشت؟ قصد دریافت اقامت و … ندارید؟
  • چرا به کشور ما سفر میکنید؟ هدف از سفر و برنامه سفر شما چیست و چه مدت زمانی را برای سفر خود در نظر گرفته اید؟
  • محل اقامت شما در طول سفر کجاست؟
  • هزینه سفر شما چقدر است؟
  • آیا تا بحال انگشت نگاری شدید؟
  • تحصیلات شما چیست؟
  • چه دارایی‌هایی در کشورتان دارید؟
  • مشخصات فرزندان خود را شرح دهید؟
  • در صورت ریجکت شدن ویزا چه خواهید کرد؟

مطلب پیشنهادی : سوالات روز مصاحبه ویزای شینگن

مدت زمان پروسه دریافت ویزای شینگن چقدر است؟

مدت زمانی پروسه اخذ ویزای شنگن ۳ بخش اصلی دارد : 

۱- مدت زمان گردآوری و تکمیل مدارک :

گردآوری مدارک شخصی به خود مسافر بستگی دارد و در بسیاری از مواقع زمان بر نیست. شما مدارک شخصی، شغلی و سند ملکی خود را بر حسب شرایط سفارت مورد نظر تهیه و ترجمه میکنید ( در حال حاضر به جز سفارت آلمان تمامی سفارت ها نیاز به ترجمه مدارک دارند ) . همچنین مدارک مالی اعم از گردش حساب و تمکن مالی به یورو حد اکثر ۷ روز مانده به زمان مصاحبه از بانک به لاتین و به یورو دریافت میکنید.

۲- دریافت وقت سفارت در زمانی که تمامی مدارک قابل ارائه هستند :

شما میتوانید در حین جمع آوری مدارک شغلی، با احتساب اینکه مدارک شما چه زمانی ترجمه شده و حاضر هستند، اقدام به تعیین وقت سفارت برای تاریخ مشخصی نمائید. گفتنیست در روز مصاحبه شما حد اکثر میتوانید ۳ ماه بعد از تاریخ مصاحبه زمان شروع سفر و ویزای خود را ارائه دهید. برای مثال شما اگر ۱ آذر ماه سفارت بروید، حداکثر زمان شروع سفر شما ۳ ماه بعد یعنی ۱ دی ماه خواهد بود. چنانچه تاریخ سفر شما بیش از ۳ ماه باشد سفارت مجاز است که پرونده شما را قبول نکند و شما مجبور هستید دوباره اقدام به تعیین وقت سفارت کنید. 

۳- مدت زمانی که طول میکشد تا سفارت پرونده شما را بررسی و نتیجه را شما اعلام کند :

همچنین زمان سفر شما باید حداقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد. برای سفارت های مختلف این زمان متفاوت است و برخی سفارت ها ممکن است تا ۴۰ روز هم پسخ ویزای شما را ندهند و مشخص است چنانچه برای زمان مشخصی مرخصی گرفتید، یا قصد دارید به همایش یا نمایشگاهی بروید، و پروسه ویزای شما بیشتر از حد معمول بگذرد و تاریخ نمایشگاه و .. شما بگذرد، به احتمال زیاد ریجکت خواهید شد. پس سعی کنید خیلی زودتر از زمان سفر قطعی خود به سفارت بروید و پروسه ویزای خود را شروع کنید.

از چه کشورهایی برای ویزا اقدام کنم بهتر است؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد.اگر دعوت نامه ندارید، از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند، به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و احتمال دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه بسیار پایین است.

ویزای تضمینی شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

موارد زیر را می توان دلایل اصلی رد شدن درخواست ویزای شینگن دانست:

  • سابقه کیفری متقاضی
  • ارائه مدارک تقلبی و جعلی
  • عدم توجیه برای هدف از سفر شما
  • گذرنامه مخدوش و صدمه دیده
  • اعتبار کم یا فاقد اعتبار بودن پاسپورت
  • نداشتن برنامه سفر مشخص و شفاف
  • عدم اثبات مدارک شغلی و وابستگی شغلی
  • توانایی مالی کم
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر و یا بیمه مسافرتی با پوشش کمتر از ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • عدم توانایی اثبات محل سکونت در مدت زمان مسافرت
  • ریجکتی های قبلی

مطلب پیشنهادی : مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

سوالات متداول درباره ویزای شنگن

از تمامی سفارت های حوزه شینگن میتوان برای دریافت ویزا اقدام کرد؟
بله، البته سفارت ها تفاوت هایی نیز با هم دارند که ابتدا باید ببینید مدارکتان با کدام سفارت بیشتر همخوانی دارد.

سفر ما به چند کشور ارواپایی است. باید از هر کدام جداگانه ویزا بگیرم؟
خیر، شما فقط از کشوری که سفر اول شما آغاز میشود ویزای شینگن دریافت میکنید. سپس به کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر میکنید و از هر کدام مایل بودید خارج میشوید.

نحوه تکمیل فرم اپلیکیشن به چه صورت است؟
فرم درخواست ویزا را برای اکثر سفارت ها میتوان به دو صورت تایپی یا دسنویس تکمیل کرد. قسمت های مربوط به شما را صحیح و بدون خط خوردگی تمیل کنید. توجه کنید برخی سفارت ها نظیر سوئد و بلژیک باید از طریق پنل مربوط به سفارت فرم آن ها را تکمیل نمود.

آیا در روز مصاحبه میتوان فرد دیگری را برای تحویل مدارک فرستاد؟
پاسخ منفی است. در روز سفارت باید خود شخص برای تحویل مدارک و انگشت نگاری در محل سفارت یا کارگزاری حضور یابد.

برای خانم های باردار شرایط به چه صورت است؟
چنانچه در ماه های اول بارداری باشند و ظاهر ایشان بارداری را مشخص ننماید میتوانند اقدام کنند در غیر این صورت خیر و در صورت اقدام هم به احتمال زیاد ریجکت خواهند شد.

خرید بلیط قطعی هواپیما تاثیر مثبت برای اخذ ویزا دارد؟
خیر، اکثر سفارت ها تنها به رزرو پرواز برای مشخص شدن زمان ویزای درخواستی شما دارند و خرید بلیط قطعی هواپیما توضیه نمیشود. برای اطلاع از انکه رزرو بلیط باید به چه صورتی باشد میتوانید این مقاله را مطالعه کنید : رزرو پرواز برای درخواست ویزا باید به چه صورتی باشد؟ 

چنانچه ویزا اخذ کنم و از آن استفاده نکنم مشکلی پیش خواهد آمد؟
برای درخواست ویزای بعدی باید دلیل محکمی ارائه دهید که نمیتوانستید به سفر قبلی بروید. در غیر این صورت امکان ریجکت شدن ویزا وجود دارد.

پس ار دریافت ویزا در فرودگاه مبدا باید پول نقد به همراه داشته باشیم؟
بله، حدود ۱۲۰ یورو پول برای هر روز باید در فرودگاه مبدا به همراه داشته باشید.

اگر بیشتر از زمان ویزا در حوزه شینگن بمانم چه اتفاقی می افتد؟
به هیچ وجه حتی ۱ ساعت هم بیشتر از زمان ویزای خود در حوزه شنگن نمانید. زیرا هم جریمه خواهید شد و هم Over Stay خواهید شد و برای اخذ ویزای بعدی به مشکلات جدی بر خواهید خورد.

امکان تمدید ویزا وجود دارد؟
اگر دعوتنامه داشته باشید، مشکلات پزشکی داشته باشید و به طور کل دلیل محکمی برای ماندن بیشتر در خاک شینگن داشته باشید میتوانید درخواست تمدید ویزا را از داخل همان کشور به همراه دلایل خود ارائه بدهید.

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری ( مجوز بند ب ) و همچنین مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشور ( مجوز بند الف ) و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد. همچنین برای خدمات ویزا و تور قرارداد مورد تائید سازمان گردشگری با مسافرین گرامی عقد خواهد شد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

ویزای کوتاه مدت شینگن

ویژگی های ما :

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

آژنس مسافرتی معتبر با مجوز های بند الف و بند ب

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید: