ویزای شینگن تضمینی و تور اروپا

خدمات ویزای شنگن را از با سابقه ترین وب سایت کشور در این زمینه بخواهید

تماس با ما : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰ – ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶

 

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزای شينگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

ویزای شینگن

 

انواع ویزای شینگن

ویزای ملی :

ویزای ملی برای اشخاصی مناسب است که با هدف خاص و مدت محدود می‌خواهند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردنند و نیز قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند.

ویزای نوع A :

ويزاي شينگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :

ویزای شینگن نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این جازه را می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.

ویزای نوع C :

ویزای شینگن نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. افرادی که از تور اروپا اسفاده میکنند هم از همین نوع ویزا دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود :

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید.به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

تمدید ویزای شینگن :

تمدید مدت اعتبار ویزا درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام است و شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید.

ویزای شینگن تضمینی

 

به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.

تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

 

شنگن

هزینه دریافت ویزا :

در زمان حضور در هر یک از سفارت های شینگن هزینه ای بابت بررسی پرونده از شما دریافت میشود.هزینه اقدام برای اکثر کشورهای حوزه شینگن ۶۰ یورو برای بزرگسالان است.اما به تازگی شرکت های واسط که وظیفه آنها دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت مربوطه است در کشور فعالیت میکنند که هزینه ای مازاد برای این خدمات دریافت میکنند.

توجه فرمائید که این شرکت ها فقط وظیفه دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت و نیز دریافت پاسپورت و تحویل آن به مسافر را دارند و در روند تصمیم گیری برای صدور ویزا نقشی ندارند.

هزینه ها به طور مثال برای بزرگسالان :

فرانسه : ۶۰ + ۲۵ یورو

هلند : ۶۰ + ۲۸ یورو

جمهوری چک : ۶۰ + ۱۲ یورو

اتریش : ۶۰ + ۲۴٫۸ یورو

ویزا شینگن

ترجمه مدارک :

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.برای آشنایی بیشتر با مدارک لازم برای ویزای شینگن اینجا کلیک بفرمائید.

schengen visa

مدارک لازم را برای درخواست ویزای شینگن دارم، چطور شروع کنم؟

اولین مرحله دریافت وقت مصاحبه از سفارت مذکور است.

پس از دریافت وقت، در روز تعیین شده مدارکتان را باید برای درخواست ویزای شنگن به سفارت خانه ارائه دهید.

سفارت خانه ها معمولا بین ۱۵ تا ۲۱ روز بعد از درخواست شما، پاسخ ویزا و یا عدم دریافت ویزای شما را میدهند.

چنانچه پاسپورت را دریافت کردید و لیبل ویزا در آن موجود بود که شما موفق به دریافت شینگن شدید و اگر نبود متاسفانه شما ریجکت شده اید. معمولا یک نامه هم برای ریجکتی به شما میدهند که دلیل کلی ریجکت شدن در آن ذکر شده است اما دلایل کلی هستند و شاید به طور واضح متوجه نشوید چرا ریجکت شدید.

 

سوالات مصاحبه برای دریافت ویزا شینگن :

  • در روز مصاحبه ممکن است سوالات ساده ای از شما پرسیده شود نظیر :
  • هدف شما از سفر
  • هزینه سفر شما را چه کسی پرداخت میکند؟
  • متاهل هستید؟فرزند دارید؟دوست با فامیلی در حوزه شینگن دارید؟ و…

به افسر سفارت طوری پاسخ بدهید که ایشان متقاعد شود شما قبل از اتمام زمان ویزای خود، خاک شینگن را ترک میکنید و قصد ماندن ندارید. سوالات را بدون استرس و منطقی پاسخ دهید و در صورت تکرار یک سوال، پاسخ مشابهی به آن دهید.

 

از چه کشورهایی برای ویزا اقدام کنم بهتر است؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد.اگر دعوت نامه ندارید، از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند، به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و احتمال دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه بسیار پایین است.

ویزای تضمینی شینگن

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

ویزای کوتاه مدت شینگن

ویژگی های ما :

 

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

 

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید: