ویزای شینگن تضمینی و تور اروپا

خدمات ویزای شینگن

تقاضا میکنیم قبل از تماس، اطلاعات هر بخش را به طور کامل مشاهده کنید

تماس از ساعت 9 الی 17:30

02188460056 - 02188301740

سوالات شما

پس از مطالع کامل وب سایت، اگر هنوز سوالی داشتید، روی لینک زیر کلیک کنید

سوالات متداول

تورهای لحظه آخری

ویدئوهای ما را از دست ندهید

برخی از مشتریان ما

ویزای شینگن را بهتر بشناسیم

با داشتن لیبل ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک سفر کنید.

ورود شما به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردید.برای مثال اگر شما ویزای خود را از کشور فرانسه دریافت کنید، ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه در مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

همه ما می دانیم که انگلیس جزو کشورهای پیمان شینگن نیست و برای سفر به آن باید ویزای خود این کشور را دریافت کرد.

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزاي شينگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

 

انواع ویزای شینگن

1ویزای ملی

ویزای ملی شینگن برای اشخاصی مناسب است که با هدف خاص و مدت محدود می‌خواهند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردنند و نیز قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند.

 

2ویزای نوع A

ویزای شینگن نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.

همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

3ویزای نوع B
ویزای شینگن نوع B نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این جازه را می‌دهد تا برای مدت‌زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید.
4ویزای نوع C
ویزای شینگن نوع C در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.

انواع ویزای نوع C

توضیحات انواع ویزای نوع C

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry)

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید. افرادی که از تور اروپا اسفاده میکنند هم از همین نوع ویزا دریافت میکنند.

ویزای دو بار ورود

این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.

توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است.

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry)

ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید.

به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.

البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

برای آشنایی بیشتر با مدارک لازم برای ویزای شینگن اینجا کلیک بفرمائید.

 

به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

 

1مدارک شغلی

مدارک شغلی معتبر : سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

اگر کارمند هستید ، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار و نامه مرخصی مورد نیاز است.

اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت مورد نیاز است.

 

2مدارک مالی
مدارک مالی : گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

 

3سند ملکی
سند ملکی : برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

 

4رزرو هتل یا دعوت نامه
دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

 

5رزرو پرواز
رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد.

 

6بیمه مسافری معتبر
بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

 

 

7ویزا برای فرزند در صورت سفر با یکی از والدین
اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

 

8هزینه های سفارت
در زمان حضور در هر یک از سفارت های شینگن هزینه ای بابت بررسی پرونده از شما دریافت میشود.هزینه اقدام برای اکثر کشورهای حوزه شینگن ۶۰ یورو برای بزرگسالان است.اما به تازگی شرکت های واسط که وظیفه آنها دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت مربوطه است در کشور فعالیت میکنند که هزینه ای مازاد برای این خدمات دریافت میکنند.

توجه فرمائید که این شرکت ها فقط وظیفه دریافت مدارک و تحویل آن به سفارت و نیز دریافت پاسپورت و تحویل آن به مسافر را دارند و در روند تصمیم گیری برای صدور ویزا نقشی ندارند.

هزینه ها به طور مثال برای بزرگسالان :
فرانسه : ۶۰ + ۲۵ یورو

هلند : ۶۰ + ۲۸ یورو

جمهوری چک : ۶۰ + ۱۲ یورو

اتریش : ۶۰ + ۲۴٫۸ یورو

 

 

توجه کنید

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزور هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.

 

مدارک لازم را برای درخواست ویزای شینگن دارم، چطور شروع کنم؟

 

1دریافت وقت مصاحبه سفارت مورد نظر

اولین مرحله دریافت وقت مصاحبه از سفارت مذکور است.

پس از دریافت وقت، در روز تعیین شده مدارکتان را باید برای درخواست ویزای شنگن به سفارت خانه ارائه دهید.

سفارت خانه ها معمولا بین ۱۵ تا ۲۱ روز بعد از درخواست شما، پاسخ ویزا و یا عدم دریافت ویزای شما را میدهند.

چنانچه پاسپورت را دریافت کردید و لیبل ویزا در آن موجود بود که شما موفق به دریافت شینگن شدید و اگر نبود متاسفانه شما ریجکت شده اید. معمولا یک نامه هم برای ریجکتی به شما میدهند که دلیل کلی ریجکت شدن در آن ذکر شده است اما دلایل کلی هستند و شاید به طور واضح متوجه نشوید چرا ریجکت شدید.

 

از چه کشورهایی برای ویزا اقدام کنم بهتر است؟

1کدام کشور بهتر است؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد.

اگر دعوت نامه ندارید، از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند، به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و احتمال دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه بسیار پایین است.

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد و وب سایت Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

 

تماس با عماد گشت : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰ – ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶