ویزای مالتی پل کانادا

ویزای مالتی پل ۵ ساله کانادا

شرایط مطلوب برای درخواست ویزای توریستی پنج ساله کانادا

حداقل داشتن یک ویزای شینگن

داشتن سند ملکی

داشتن مدارک شغلی معتبر

حساب بانکی با گردش مناسب و مانده بالای ۷۰ میلیون تومان

 

اقداماتی که ما در این پکیج برای شما انجام خواهیم داد

دریافت وقت سفارت

پرداختی مبلغ انگشت نگاری برای سفارت

رزرو هتل برای ارائه به سفارت

رزرو پرواز برای ارائه به سفارت

چک کردن مدارک

تنظیم برنامه سفر برای ارائه به سفارت

تنظیم متن دعوت نامه در صورت داشتن دعوت نامه مسافر

تنظیم مدارک و ارائه مشاوره با توجه به شرایط مسافر جهت بالا بردن شانس دریافت ویزا

 

هزینه ها

هزینه اقدامات بالا مبلغ ۶۰۰$ می باشد.

توجه فرمائید هزینه های سفر ، ترجمه و پیکاپ پاسپورت در صورت نیاز با مسافر خواهد بود.

 

نکات

اقداماتی که در این پکیج انجام می دهیم اقدامات و مشاوره های لازم در خصوص اخذ ویزای مالتی پل ۵ ساله کانادا  می باشد، اما به معنای تضمین ویزا نخواهد بود و در صورت عدم دریافت ویزا هزینه ها سوخت خواهد شد.

 

 

مراحل انجام کار

دریافت مدارک و مشخصات شما و ارائه به سفارت

انگشت نگاری در یکی از کشورهای همسایه

مشخص شدن روز ارائه پاسپورت برای پاسخ نهایی سفارت

 

 

چنانچه تمایل به همکاری داشتید لطفا تقاضای خود را با عنوان ویزای مالتی کانادا به همراه شماره تلفن به ایمیل okvisa.ir@gmail.ir ارسال فرمائید.