ویزای مالتی پل کانادا

ویزای کانادا مالتی پل ۵ ساله

شرایط مطلوب برای درخواست ویزای توریستی پنج ساله کانادا

حداقل داشتن یک ویزای شینگن

داشتن سند ملکی

داشتن مدارک شغلی معتبر

حساب بانکی با گردش مناسب و مانده بالای ۷۰ میلیون تومان

 

اقداماتی که ما برای شما انجام خواهیم داد

دریافت وقت سفارت

پرداختی مبلغ انگشت نگاری برای سفارت

رزرو هتل برای ارائه به سفارت

رزرو پرواز برای ارائه به سفارت

چک کردن مدارک

تنظیم برنامه سفر برای ارائه به سفارت

تنظیم متن دعوت نامه در صورت داشتن دعوت نامه مسافر

تنظیم مدارک و ارائه مشاوره با توجه به شرایط مسافر جهت بالا بردن شانس دریافت ویزا

 

توجه فرمائید هزینه های سفر ، ترجمه و پیکاپ پاسپورت در صورت نیاز با مسافر خواهد بود.

 

 

 

مراحل انجام کار

دریافت مدارک و مشخصات شما و ارائه به سفارت

انگشت نگاری در یکی از کشورهای همسایه

مشخص شدن روز ارائه پاسپورت برای پاسخ نهایی سفارت