ویزای اصل از ویزای تقلبی
همه چیز درباره لیبل ویزای شینگن
نوامبر 27, 2019
دوبلین چیست؟
قانون دوبلین چیست؟
دسامبر 2, 2019
نمایش همه
با VISSISEURODAC

آشنایی با سیستم‎‌های شینگن VIS,SIS,EURODAC

اطلاعات متقاضیان اخذ ویزای شینگن در چندین سامانه مختلف ثبت خواهد شد. این سامانه ها عبارتند از :

Visa Information System یا VIS

Schengen Information System یا SIS

European Dactyloscopy یا EURODAC

حال اگر شما به هر دلیلی ریجکت شده باشید، افرادی سودجو هستند که با استفاده از عدم آگاهی شما، پیشنهاد رفع ریجکتی و …. به عناوین مختلف می‌دهند. چنانچه شما با این سیستم‌ها آشنا باشید و بدانید هر کدام چه کاری انجام می‌دهند متقاعد خواهید شد که به هیچ عنوان رفع ریجکتی با هیچ هزینه ای امکان پذیر نیست. با Okvisa.ir همراه باشید تا بیشتر به سامانه های مختلف شنگن آشنا شوید.

مطلب پیشنهادی : دلایل ریجکتی ویزای شینگن

سیستم اطلاعات ویزا یا VIS چیست؟

سیستم اطلاعات ویزا VIS که در سال ۲۰۱۱ با پوشش سراسری اطلاعات مربوط به ویزای شنگن و ویزای کشورهای شمال قاره آفریقا شروع به کار کرد در واقع یک پایگاه اطلاعاتی است که شامل انگشت نگاری از هر ۱۰ انگشت، تصویر برداری از صورت و تمامی اطلاعات متقاضی و همچنین سابقه درخواست های متقاضی برای ویزای شینگن می‌باشد که پس از وقت سفارت شما ثبت می‌شود. این سامانه کمک شایانی برای جلوگیری از جعل و خرید ویزا و همچنین جلوگیری از سرقت هویت افراد میکند.

بانک اطلاعاتی VIS در استراسبورگ فرانسه نگهداری می‌شوند و یک نشخه پشتیبان از این اطلاعات هم در کشور اتریش قرار میگیرد. اطلاعات فوق در تمامی مرزهای شنگن توسط آفیسرهای مربوط به ویزا جهت کنترل کردن سابقه سفر متقاضی، قابل مشاهده است.

در سیستم VIS اطلاعات شما به دو صورت شناسایی و تائید بررسی می‌گردد. برای هر دو مورد، این بررسی توسط سیستم تطبیق بیومتریک و به صورت جداگانه انجام می‌شود.

مرحله شناسایی : شناسایی شامل انطباق اثر انگشت موجود در سیستم VIS با اثر انگشت شما که مراجعه کننده به خاک شنگن هستید می‌باشد. نتیجه این بررسی حدودا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد. از زمانی که اطلاعات شما وارد VIS می‌شود، به تدریج وارد تمامی کنسولگری‌های ملی و براساس منطقه منتشر می‌شوند.

مرحله تائید : تائید صحت اطلاعات شامل یک بررسی کلی اطلاعات متقاضی در منطقه مرزی است. برای این منظور اثرانگشت شما اسکن خواهد شد و تمامی اطلاعات مربوط به سابقه بیومتریک شما در عرض جند ثانیه برای آفیسر نمایش داده خواهد شد.

جالب است بدانید در تاریخ ۲۰ نوامبر ۲۰۱۵، تمامی کشورهای عضو پیمان شینگن و همچنین کشورهای مرتبط با این پیمان اقدام به استفاده از اطلاعات VIS کردند و تا ۲۹ فوریه ۲۰۱۶ اطلاعات این سامانه در اختیار تمامی کشورهای حوزه شنگن قرار گرفت. در حال حاضر حدود ۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰ درخواست ویزا و اطلاعات بیومتریک در سیستم وی آی اس ثیت و ذخیره شده است.

سیستم اطلاعات شنگن یا SIS چیست؟

سامانه اطلاعاتی شینگن SIS یک پایگاه اطلاعات دولتی است و اداره آن بر عهده کمیسیون اروپا می‌باشد. هدف کلی این سامانه شناخت مجرمان و همچنین جلوگیری از ورود ایشان به خاک شینگن است. این بانک اطلاعاتی برای ۳۱ کشور اروپایی با هدف پیدا کردن اطلاعات اشخاص متقاضی با اهداف امنیت ملی، کنترل مرزها و اجرای قانون تاسیس شد. اطلاعات SIS طبق قوانین هر کشور عضو ثبت و ذخیره می‌شود و در میان کشورهای عضو پیمان شینگن به اشتراک گذاشته می‌شود. بیش از ۴۶٫۰۰۰٫۰۰۰ رکورد یا به بیان بهتر هشدار در این سامانه وجود دارد.

رکورد ها ثبت شده شامل اطلاعاتی از قبیل: نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، جنسیت، ملیت، نام مستعار، سلاح و یا سابقه خشونت، دلیل هشداری که ایشان دریافت کرده است و اقداماتی که باید در صورت مواجه شدن با آن صورت گیرد؛ می‌باشد.

پنج کشور اصلی شرکت کننده در این سیستم عبارتند از : فرانسه، آلمان، بلژیک، هلند، لوکزامبورگ

همچنین ۲۱ کشور : اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، اتریش، یونان، فنلاند، سوئیس، سوئد، دانمارک، ایسلند، نروژ، استونی، جمهوری چک، مجارستان، لتونی، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلواکی، اسلوونی و لیختن اشتاین در حال حاضر عضو SIS هستند. در میان اعضای فعلی این سامانه، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس عضو اتحادیه اروپا نیستند.

با وجود اینکه کشورهای ایرلند و انگلیس عضو پیمان شینگن نیستند اما در همکاری ویزای شینگن تحت شرایط عهدنامه آمستردام شرکت می‌کنند. کشورهای ایرلند و انگلیس از سیستم اطلاعات شینگن برای اهداف اجرای قانون شینگن استفاده می‌کنند. کرواسی، بلغارستان و رومانی از آگوست ۲۰۱۸ نیز مجاز به استفاده از این سیستم شدند.

 

سیستم یوروداک یا EURODAC چیست و چگونه کار می‌کند؟

پایگاه داده اثر انگشت اتحادیه اروپا برای شناسایی پناهجویان در مرزهای مختلف شینگن یوروداک ( European Dactyloscopy یا Eurodac ) نام دارد. اثر انگشت تمامی متقاضیان پناهندگی که سن آن‌ها بیشتر از ۱۴ سال می‌باشد باید در این سامانه ثبت شود. پس از ثبت اثر انگشت، اطلاعات ایشان به صورت دیجیتالی به یک واحد مرکزی در هیئت اروپایی ارسال می‌شود و به طور خودکار به تمامی کشورهای هم‌پیمان شینگن ارسال می‌شود. این امر مقامات را قادر می‌سازد تا متوجه شوند که آیا پناهجویان در حال حاضر برای پناهندگی در یکی از کشورهای عضو شینگن اقدام کرده‌اند یا خیر؟

سیستم شناسایی اثر انگشت از ژانویه سال ۲۰۰۳ فعال شده است و تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به همراه ۳ کشور نروژ، ایسلند و سوئیس در این سامانه عضو می‌باشند.

شاید این مقاله هم برای شما مفید باشد

دسامبر 15, 2020
انواع ویزای شینگن و تفاوت ویزاهای نوع A,B,C,D با هم

انواع ویزای شینگن و تفاوت آنها با یکدیگر

انواع ویزای شینگن و تفاوت آنها با یکدیگر حتما می‌دانید که ویزاهای شنگن در تایپ های متفاوتی صادر میگردند که هر کدام ویژگی یا محدودیت‌هایی نسبت […]
آوریل 30, 2020
شینگن چیست و کشورهای عضو شنگن

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن چیست؟ حتما تابحال اسم ویزای شینگن به گوشتان خورده است. ویزایی که این روزها دریافت آن کمی سخت به نظر میرسد. چه از لحاظ […]
آوریل 28, 2020
دریافت ویزای شینگن

تجربه گرفتن ویزای شینگن

تجربه گرفتن ویزای شینگن یکی از مشتریان ما سلام، امیدوارم که حالتون خوب باشه، امروز یکم وقت آزاد داشتم و خواستم تجربه گرفتن ویزای شینگن خودم […]
آوریل 14, 2020
تاثیر ویروس کرونا بر ویزای شینگن و کانادا

تاثیر ویروس کرونا در اخذ ویزا

تاثیر ویروس کرونا در اخذ ویزا همانطور که مطلع هستید دنیا درگیر مبارزه با ویروس کرونا است و تقریبا هیچ کشوری از اثرات این ویروس در […]
فوریه 26, 2020
شینگن ارزان

ویزای شینگن ارزان

ویزای شینگن ارزان با توجه به نرخ ارز، سفر به اروپا برای ما ایرانیان سفری لوکس و پر هزینه محسوب می‌شود. علاوه بر هزینه‌های معمول ویزای […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس مستقیم با ما