وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

 

وقت سفارت ایتالیا

اولین مرحله برای دریافت ویزای ایتالیا این است که وقت مصاحبه برای ارائه مدارکتان بگیرید. وقت مصاحبه شما باید با هدف از سفرتان مطابقت داشته باشد یعنی اگر سفر شما توریستی است وقت سفارت توریستی و اگر سفر شما بیزینس یا تجاری است وقت مصاحبه تجاری دریافت کنید.

توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

وقت فوری سفارت ایتالیا یا وقت عادی سفارت را همگان میتوانند شخصا دریافت کنند. برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و صدور بیمه مسافرتی سامان توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

 

مسافرانی که نیاز به وقت سفارت ایتالیا دارند، از ۴ روش زیر میتوانند درخواست خود را به ما اعلام کنند:

نحوه سفارش تعیین وقت سفارت ایتالیا:

  • ارتباط از طریق فرم تماس با ما و سفارش گرفتن وقت سفارت ایتالیا
  • ارسال درخواست از طریق ایمیل به okvisa.ir@gmail.com
  • شماره تماس : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰ – ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶
  • مراجعه حضوری

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای ایتالیا

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۱۴ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

 

سفارت ایتالیا در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

 

هزینه سفارت ایتالیا برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن ایتالیا ۶۰ یورو  + هزینه شرکت واسط که مجموعا بستگی به نوع وقت عادی یا VIP هزینه ای معادل ۸۱ یورو یا ۱۲۵ یورو می باشد که در روز مصاحبه نقدا از شما دریافت خواهد شد.


برای دریافت ویزای ایتالیا در روز مصاحبه باید چه مدارکی ارائه دهم؟

گذرنامه با حداقل اعتبار ۶ ماه

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ سایز ۳٫۵ * ۴٫۵

مدارک شغلی معتبر

مدارک مالی شامل گردش حساب ۳ ماهه و نامه تمکن مالی

سند ملکی

رزرو هتل و یا دعوتنامه برای سفارت ایتالیا

رزرو پرواز

بیمه مسافری معتبر

رضایت نامه محضری

تکمیل اپلیکیشن فرم

 

برای مطالعه کامل مدارک لازم و همچنین نحوه صحیح ارائه آن ها و مواردی که به شما کمک میکند تا درصد دریافت ویزای خود را بالا ببرید، لطفا به این لینک بروید :

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا 

 


Print

 

نظرات برخي از مشتريان ما

[a-excited-testimonials id=”6593″]

مشاهده نظرات بیشتر