تور ۸ روزه ترکیبی مجارستان + اتریش

۴ شب اقامت در بوداپست + ۳ شب اقامت در وین – هتل ۴ ستاره

تاریخ تور : ۲۸ اسفند با ایران ایر – ۲ فروردین با ایران ایر – ۶ فروردین با ایران ایر

گشت شهری : ترانسفر زمینی بین شهرها با اتوبوس اختصاصی تور + ۱ روز گشت شهری در بوداپست (بازدید از میدان قهرمانان قلعه ماهیگیران، کلیسای ماتیاس، رودخانه دانوب، کلیسای جامع) + گشت نیم روز در براتیسلاوا + ۱ روز گشت شهری در وین (بازدید از کاخ شونبرون، کاخ بلودره، کاخ هافبورگ، کلیسای جامع سنت استفان)

قیمت بزرگسال در اتاق دو تخته : ۱۳۹۰ یورو + پرواز

قیمت کودک ۴ تا ۱۱ سال با تخت : ۱۱۹۰ یوروز + پرواز

قیمت کودک ۲ تا ۴ سال بدون تخت : ۶۹۰ یورو + پرواز

قیمت کودک زیر ۲ سال : ۹۹ یورو + پرواز


تور ۸ روزه ترکیبی مجارستان + چک + اتریش

۳ شب اقامت در بوداپست + ۲ شب اقامت در پراگ + ۲ شب اقامت در وین – هتل ۵ ستاره

تاریخ تور : ۷ فروردین با اتریشی

گشت شهری : ترانسفر زمینی بین شهرها با اتوبوس اختصاصی تور + ۱ روز گشت شهری در بوداپست (بازدید از میدان قهرمانان قلعه ماهیگیــران، کلیسای ماتیاس، رودخــانه دانوب، کلیســای جامــع) + ۱ روز گشت شهری در پراگ (بازدید از پل قدیمی، میدان ساعت، بافت قدیمی شهر، قلعه پراگ ) + ۱ روز گشـــت شهری در ویــن (بازدید از کاخ شونبرون، کاخ بلودره، کاخ هافبورگ، کلیسای جامع سنت استفان)

قیمت بزرگسال در اتاق دو تخته : ۱۸۸۰ یورو + پرواز

قیمت کودک ۴ تا ۱۱ سال با تخت : ۱۶۸۰ یوروز + پرواز

قیمت کودک ۲ تا ۴ سال بدون تخت : ۷۹۰یورو + پرواز

قیمت کودک زیر ۲ سال : ۹۹ یورو + پرواز

مدارک لازم جهت تور:

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

۱) اصل گذرنامه با امضا با حداقل ۶ ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی

۲) 2 قطعه عکس ۳/۵ * ۴/۵ رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، ۷۰ تا ۸۰ درصد چهره فرد باشد و حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳) اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه متقاضی و همراهان

۴) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‎های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک

توجه: باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی، به همراه سه فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،سه فیش آخر حقوق
  • مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، قرارداد کاری
  • بازنشسته: ارائه حکم بازنشستگی، کارت بازنشتگی، سه فیش آخر حقوقی
  • خویش فرما: جواز کسب، فیش آخرین پرداخت مالیات، آخرین آگهی تغییرات، معرفی نامه از اتحادیه
  • معلمان و اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، کارت پرسنلی
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

توجه: جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ارائه‌ی اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷) برای فرزندان زیر ۱۰ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

۸) اصل و کپی مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه دار

ورودی سفارت:

  • ۲ – ۶ سال: 30 یورو
  • ۶ – ۱۲ سال: 65 یورو
  • ۱۲ سال به بالا: 90 یورو

توجه: حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری الزامی می‌باشد.

توجه: اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می‌ماند.

چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ تا ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان در وجه آژانس هواپیمایی عماد گشت جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

 

خدمات تور:

  • ویزای شنگن
  • بلیط رفت و برگشت
  • بیمه مسافرتی
  • اقامت در هتل چهار ستاره با صبحانه
  • همراهی تورلیدر فارسی زبان از ایران
  • گشت و بازدید از جاذبه‌های توریستی طبق برنامه تور

توضیحات تکمیلی تور:

  • پرداخت ورودی سفارت، ترجمه مدارک، ورودیه اماکن دیدنی، ناهار و شام، عوارض خروج از کشور به عهده مسافر می‌باشد.
  • ضمانت اجرا تور حداقل ۳۰ نفر می‌باشد.
  • هزینه تور های آپشنال در صورت تمایل به شرکت در تور به صورت جدا گانه از مسافر اخذ می‌گردد.