ویزای ایتالیا

چنانچه قصد سفر به ایتالیا را دارید، مقاله زیر به شما کمک میکند که راحت تر برای گرفتن ویزای ایتالیا اقدام کنید.با ما همراه باشید.

انواع ویزای ایتالیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ویزای شینگن توریستی یا تجاری / ویزای پزشکی / ویزای تحصیلی / ویزای ازدواج با شهروند ایتالیایی / ویزای نخبگان / ویزای مقامات رسمی و … / ویزای ملی ایتالیا

 

نگاه کلی و سریع به ویزای ایتالیا
شرایط اخذ ویزای ایتالیامدارک شغلی – تمکن مالی – گردش حساب ۳ ماهه
میزان تمکن مالیبین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان
درصد قبولی ویزای ایتالیادر صورت داشتن مدارک بالا
هزینه اخذ ویزای شینگن در صورتی که خودتان اقدام کنید۶۰ یورو + هزینه شرکت کارگزار سفارت ( ۲۱ یورو یا ۶۴٫۵ یورو )
هزینه اخذ ویزای ایتالیا توسط Okvisa.irپکیج اقدام برای ویزای شینگن : از ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

ویزای شینگن گارانتی : ۴٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

هزینه گرفتن وقت سفارت توسط Okvisa.irبسته به فوری یا عادی بودن وقت متفاوت است
هزینه تعین وقت سفارت ایتالیا ، در صورتی که خودتان اقدام کنیدرایگان
نحوه اقدام برای اخذ ویزای ایتالیاتعیین وقت سفارت ، مراجعه حضوری در زمان مقرر و تحویل مدارک – انگشت نگاری
نحوه تعیین وقت سفارت ایتالیابه صورت آنلاین
اعتبار ویزای ایتالیااز ۵ روز تا ۴ سال بسته به هدف سفر و درخواست متقاضی
مصاحبه توسط آفیسر سفارتدریافت مدارک بر عهده شرکت کارگزاری میباشد و شاید چند سوال ساده دریاره سفر از شما پرسیده شود
زبان ترجمه مدارک برای سفارت ایتالیاانگلیسی یا ایتالیایی

مهر دارالترجمه کفایت میکند (حضانت فرزند مهر دادگستری و امورخارجه نیز لازم می‌باشد)

مدت زمان پاسخدهی به درخواست ویزای ایتالیابین ۱۵ تا ۲۱ روز کاری
متداول ترین دلایل رد شدن ویزا از ایتالیاتمکن مالی و گردش مالی نامناسب – عدم اطمینان از بازگشت مسافر – ارائه مدارک جعلی
رفع و پاک کردن ریجکتیندارد
اقدام به صورت تکی و بدون توردارد
نیاز به پیکاپ پاسپورتندارد
محل انگشت نگاریدفتر کارگزاری ویزا
روزهای کاری سفارت‌خانه‌هایکشنبه تا پنجشبه

 

 

ویزای ملی ایتالیا

با دریافت ویزای ملی ایتالیا تنها میتوانید در بازه مشخص شده به ایتالیا ورود و از آن خروج نمائید و نمی توانید به سایر کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن از کشور ایتالیا

با دریافت ویزای شینگن نوع C از کشور ایتالیا، میتوانید در مدت زمان ویزا به کشور ایتالیا ورود کنید و از آن جا به کل کشورهای حوزه شینگن سفر کنید. چنانچه ویزای کوتاه مدت و Single دریافت کنید، تنها یکبار میتوانید به حوزه شنگن ورود داسته باشید و بعد از خروج، دوباره نمیتوانید به یک کشور حوزه شنگن یا خود ایتالیا ورود کنید.

اما اگر ویزای چند بار ورود Multiple دریافت کنید میتوانید در مدت زمان ویزا، چندین بار به کشورهای شینگن ورود کنید.توجه کنید در ویزای مالتی پل، ورود بار اول از کشور صادر کننده است و برای دفعات بعد مشکلی بابت ورود از کشوری غیر از کشور صادر کننده ویزا ندارید.

 

مراحلی که باید برای دریافت ویزای ایتالیا طی کنید

اولین مرحله ای که باید انجام دهید این است که برای سفارت ایتالیا وقت مصاحبه بگیرید. در حال حاضر مرکز CKGS مسئولیت دریافت مدارک و ارجاع آن به سفارت ایتالیا را دارند. توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

نکته مهم اینکه در روز مصاحبه باید طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی برای سفر به ایتالیا اقدام می‌کنید و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید. سوالات افسر را باید بدون استرس، شمرده شمرده و قاطعانه پاسخ دهید و پاسخ سوالات تکراری ایشان نیز باید شبیه به هم باشد. افسر سفارت باید از حسن نیت شما مطمئن باشد که شما به موقع خاک شینگن را ترک خواهید کرد.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا 

 

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

مدارک شغلی برای درخواست ویزای توریستی باید به شرح زیر باشد:

  • مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
    – آگهی تأسیس یا تغییرات شرکت مذکور به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن مربوط به ۳ سال اخیر
    – در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از
    اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
    مشاغل آزاد:
    – پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
    کارمندان:
    – سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
    اختیاری: معرفی نامه

مدارک شغلی برای درخواست ویزای تجاری باید به شرح زیر باشد:

مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– روزنامه رسمی آگهی تأسیس شرکت به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن
– آگهی تغییرات شرکت ایرانی
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از
اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
– در ضمن کارمندان موظف به ارائه مدارک مربوطه مبنی بر فعالیت شرکت ایرانی (آگهی تأسیس و تغییرات) میباشند.

 

 

مدارک مالی :

گردش ۳ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

ارائه سند ملکی برای درخواست ویزای ایتالیا الزامی نیست اما داشتن سند ملکی کمک زیادی به دریافت ویزای شما خواهد کرد. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

 

رزرو هتل و یا دعوتنامه برای سفارت ایتالیا :

 

برای درخواست ویزای توریستی ایتالیا رزرو هتل یا دعوتنامه باید به صورت زیر باشد:

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.
و یا دعوت نامه توریستی به صورت اختیاری
به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده:
– شهروندان ایتالیایی: کارت شناسایی یا پاسپورت معتبر
– شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزا درخواستی

برای درخواست ویزای تجاری یا بیزینس ایتالیا رزرو هتل یا دعوتنامه باید به صورت زیر باشد:

دعوت نامه تجاری بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده و گواهی ثبت شرکت ایتالیایی در اتاق بازرگانی ( تحت عنوان Camerale Visura )
مدرک مذکور باید مربوط به ۶ ماه اخیر باشد.
اختیاری: مدارکی دال بر وجود معامالت تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفرما، پیشنهاد قیمت،
قرارداد و غیره

نمونه دعوتنامه ایتالیا

دانلود نمونه دعوتنامه توریستی ایتالیا

دانلود نمونه دعوتنامه تجاری ایتالیا

 

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

 

 

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.

دانلود فرم سفارت ایتالیا

 

تصویر ویزا های قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، و اگر ویزای انگلستان، ویزای امریکا، ویزای کانادا یا ویزای استرالیا داشتید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

 

 

چه مدارکی را ترجمه کنیم؟

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای ایتالیا

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۱۴ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

 

سفارت ایتالیا در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

 

هزینه سفارت ایتالیا برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن ایتالیا ۶۰ یورو  + هزینه شرکت واسط که مجموعا بستگی به نوع وقت عادی یا VIP هزینه ای معادل ۸۱ یورو یا ۱۲۵ یورو می باشد که در روز مصاحیه نقدا از شما دریافت خواهد شد.

دلایل ریجکت شدن ویزای شما از کشور ایتالیا

موارد زیر را می توان دلایل اصلی رد شدن درخواست ویزای شینگن دانست:

  • سابقه کیفری متقاضی
  • ارائه مدارک تقلبی و جعلی
  • عدم توجیه برای هدف از سفر به ایتالیا
  • گذرنامه مخدوش و صدمه دیده
  • اعتبار کم یا فاقد اعتبار بودن پاسپورت
  • نداشتن برنامه سفر مشخص و شفاف
  • عدم اثبات مدارک شغلی و وابستگی شغلی
  • توانایی مالی کم
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر و یا بیمه مسافرتی با پوشش کمتر از ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • عدم توانایی اثبات محل سکونت در مدت زمان مسافرت
  • ریجکتی های قبلی

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

 

هزینه اخذ ویزای ایتالیا چقدر است؟

پس از بررسی مدارک متقاضی و تائید کارشناسان ما، هزینه اخذ ویزای شینگن ایتالیا با وقت عادی ۴٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد. همچنین ویزاها در قالب تور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

 

 

فرم درخواست ویزای شینگن
تصویر کپچا

ویژگی های ما :

 

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

 

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید: