ویزای هلند

چنانچه قصد سفر به هلند را دارید، مقاله زیر به شما کمک میکند که راحت تر برای گرفتن ویزای هلند اقدام کنید.با ما همراه باشید.

انواع ویزای هلند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ویزای شینگن توریستی / ویزای پزشکی / ویزای تحصیلی / ویزای ازدواج با شهروند هلندی / ویزای نخبگان / ویزای مقامات رسمی و … / ویزای ملی هلند

نگاه کلی و سریع به ویزای هلند
شرایط اخذ ویزای هلندمدارک شغلی – تمکن مالی – گردش حساب ۳ ماهه
میزان تمکن مالیبین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان
درصد قبولی ویزای هلندبرای شینگن اول پایین – شینگن دوم به بعد مناسب – با دعوتنامه معتبر بالا
هزینه اخذ ویزای شینگن در صورتی که خودتان اقدام کنید۶۰ یورو + هزینه شرکت کارگزار سفارت ( ۲۰ یورو )
هزینه اخذ ویزای هلند توسط Okvisa.irپکیج اقدام برای ویزای شینگن : از ۸۵۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

ویزای شینگن گارانتی : ۴٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

هزینه گرفتن وقت سفارت توسط Okvisa.irبسته به فوری یا عادی بودن وقت متفاوت است
هزینه تعین وقت سفارت هلند ، در صورتی که خودتان اقدام کنیدرایگان
نحوه اقدام برای اخذ ویزای هلندتعیین وقت سفارت ، مراجعه حضوری در زمان مقرر و تحویل مدارک – انگشت نگاری
نحوه تعیین وقت سفارت هلندبه صورت آنلاین
اعتبار ویزای هلنداز ۵ روز تا ۴ سال بسته به هدف سفر و درخواست متقاضی
مصاحبه توسط آفیسر سفارتدریافت مدارک بر عهده شرکت کارگزاری میباشد و شاید چند سوال ساده دریاره سفر از شما پرسیده شود
زبان ترجمه مدارک برای سفارت هلندانگلیسی یا هلندی

مهر دارالترجمه کفایت میکند (حضانت فرزند مهر دادگستری و امورخارجه نیز لازم می‌باشد)

مدت زمان پاسخدهی به درخواست ویزای فرانسه۲۱ روز کاری
متداول ترین دلایل رد شدن ویزا از هلندشینگن اول – تمکن مالی و گردش مالی نامناسب – عدم اطمینان از بازگشت مسافر – ارائه مدارک جعلی
رفع و پاک کردن ریجکتیندارد
اقدام به صورت تکی و بدون توردارد
نیاز به پیکاپ پاسپورتندارد
محل انگشت نگاریدفتر کارگزاری ویزا
روزهای کاری سفارت‌خانه‌هایکشنبه تا پنجشبه

ویزای ملی هلند

با دریافت ویزای ملی هلند تنها میتوانید در بازه مشخص شده به هلند ورود و از آن خروج نمائید و نمی توانید به سایر کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن از کشور هلند 

با دریافت ویزای شینگن نوع C از کشور هلند، میتوانید در مدت زمان ویزا به کشور هلند ورود کنید و از آن جا به کل کشورهای حوزه شینگن سفر کنید. چنانچه ویزای کوتاه مدت و Single دریافت کنید، تنها یکبار میتوانید به حوزه شنگن ورود داسته باشید و بعد از خروج، دوباره نمیتوانید به یک کشور حوزه شنگن یا خود هلند ورود کنید.

اما اگر ویزای چند بار ورود Multiple دریافت کنید میتوانید در مدت زمان ویزا، چندین بار به کشورهای شینگن ورود کنید.توجه کنید در ویزای مالتی پل، ورود بار اول از کشور صادر کننده است و برای دفعات بعد مشکلی بابت ورود از کشوری غیر از کشور صادر کننده ویزا ندارید.

مراحلی که باید برای دریافت ویزای هلند طی کنید

اولین مرحله ای که باید انجام دهید این است که برای سفارت هلند وقت مصاحبه بگیرید. در حال حاضر مرکز VFS Global مسئولیت دریافت مدارک و ارجاع آن به سفارت هلند را دارند. توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

نکته مهم اینکه در روز مصاحبه باید طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی برای سفر به هلند اقدام می‌کنید و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید. سوالات افسر را باید بدون استرس، شمرده شمرده و قاطعانه پاسخ دهید و پاسخ سوالات تکراری ایشان نیز باید شبیه به هم باشد. افسر سفارت باید از حسن نیت شما مطمئن باشد که شما به موقع خاک شینگن را ترک خواهید کرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای هلند

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم سفارت هلند

برای سفارت هلند  برای هر نفر جداگانه به صورت دستنویس یا تایپ شده فرم درخواست را تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت یا دفتر کارگزاری دهید.

دانلود فرم سفارت هلند

تصویر ویزا های قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، و اگر ویزای انگلستان، ویزای امریکا، ویزای کانادا یا ویزای استرالیا داشتید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

چه مدارکی را ترجمه کنیم؟

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.

 

شاید این مقاله هم برای شما مفید باشد

دسامبر 12, 2019

ویزای ژاپن

شرایط، مدارک و هزینه ویزای ژاپن کشور ژاپن با جاذبه‌های بیشمار گردشگری یکی از مقاصد محبوب گردشگران است. اما مانند اکثر کشورها، سفر به این کشور […]
دسامبر 11, 2019

عواقب عدم استفاده از ویزای شینگن

عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن شما بعد از سختی‌های فراوان و ارائه مدارک گوناگون موفق به اخذ ویزای شینگن شده‌اید. اما به دلایلی نمی‌توانید از […]

 

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای هلند

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۱۴ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

سفارت هلند در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

هزینه سفارت هلند برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن هلند ۸۰ یورو  (۶۰ یورو + ۲۰ یورو کارمزد شرکت واسط ) می باشد که در روز مصاحیه نقدا از شما دریافت خواهد شد.

دلایل ریجکت شدن ویزای شما از کشور هلند

موارد زیر را می توان دلایل اصلی رد شدن درخواست ویزای شینگن دانست:

  • سابقه کیفری متقاضی
  • ارائه مدارک تقلبی و جعلی
  • عدم توجیه برای هدف از سفر به هلند
  • گذرنامه مخدوش و صدمه دیده
  • اعتبار کم یا فاقد اعتبار بودن پاسپورت
  • نداشتن برنامه سفر مشخص و شفاف
  • عدم اثبات مدارک شغلی و وابستگی شغلی
  • توانایی مالی کم
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر و یا بیمه مسافرتی با پوشش کمتر از ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • عدم توانایی اثبات محل سکونت در مدت زمان مسافرت
  • ریجکتی های قبلی

مطلب پیشنهادی : مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزای شنگن

okvisa.ir و آژانس پرواز عماد گشت قدیمی ترین و پر بازدید ترین وب سایت کشور در زمینه اخذ انواع ویزا، وقت سفارت، انجام امور سفارت و دریافت ویزای شینگن حتی برای افرادی که سابقه ریجکتی دارند، با صد ها نمونه موفق آماده خدمت‌رسانی و ارائه مشاوره به شما عزیزان می‌باشد.

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری ( مجوز بند ب ) و همچنین مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشور ( مجوز بند الف ) و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد. همچنین برای خدمات ویزا و تور قرارداد مورد تائید سازمان گردشگری با مسافرین گرامی عقد خواهد شد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

هزینه اخذ ویزای هلند چقدر است؟

پس از بررسی مدارک متقاضی و تائید کارشناسان ما، هزینه اخذ ویزای شینگن هلند با وقت عادی ۳٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد. همچنین ویزاها در قالب تور می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

فرم درخواست خدمات از سفارت هلند

پیشنهاد میشود زمان شروع سفر حد اقل 40 روز کاری بعد از زمان مصاحبه باشد.

پیشنهاد میشود زمان شروع سفر حد اقل 40 روز کاری بعد از زمان مصاحبه باشد.

تصویر کپچا

ویژگی های ما :

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید:

مطالب مرتبط با هلند

می 17, 2017

تور مجازی آمستردام

تور مجازی آمستردام هلند مهم نیست در چه فصلی از سال مهمان آمستردام هستید، در این شهر همیشه کاری یا چیزی هیجان‌انگیز برای انجام دادن یا […]
آوریل 23, 2017

راهنمای خرید در آمستردام

راهنمای خرید در آمستردام آمستردام، پایتخت زیبای هلند، یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در اروپا است. با راهنمای خرید در آمستردام، همراه ما باشید. آمستردام یکی از […]
ژوئن 29, 2016

مناطق دیدنی و جاذبه های توریستی آمستردام

در این مقاله بهترین تفریحات و سرگرمی‌ها در آمستردام و همچنین مناطق دیدنی آمستردام را به شما معرفی خواهیم کرد.با ما همراه باشید. جاذبه های توریستی […]
ژوئن 27, 2016

آمستردام

راهنمای سفر به آمستردام آمستردام شهری که ترکیبی به نظیر از معماری قرن ۱۷ با معماری حال حاضر است، هر ساله پذیرای گردشگران بسیاری است. در این […]

راهنمای سفر به شهر های مختلف

نوامبر 26, 2019

لندن

راهنمای سفر به لندن لندن یکی از پربازدیدترین مقصدهای گردشگری دنیا، شهر تاریخ و فرهنگ و هنر است. راهنمای سفر به لندن، شما را با جاذبه‌های […]
نوامبر 26, 2019

گلاسگو

راهنمای سفر به گلاسگو   گلاسگو بزرگترین شهر اسکاتلند، شهری شلوغ و روبه‌رشد است که به عنوان یک شهر دانشگاهی شناخته می‌شود. البته این شهر علاوه […]
نوامبر 26, 2019

هند

راهنمای سفر به هند هند کشوری فریبنده و زیبا است. حتی اگر هزاران بار هم به این کشور سفر کنید، باز هم چیزی برای شگفت‌زده کردن‌ شما دارد. […]
نوامبر 25, 2019

ادینبرو

راهنمای سفر به ادینبرو ادینبرو در بریتانیا از نظر تعداد جهانگردان، پس از لندن در مقام دوم قرار دارد. در سال ۲۰۰۹ ادینبرا به عنوان بهترین […]
نوامبر 24, 2019

فیلیپین

راهنمای سفر به فیلیپین فیلیپین میزبان بیشتر از ۷۰۰۰ جزیره زیبا است. این جزایر، کشور را تبدیل به بهشت سواحل آفتابی کرده‌اند. بیشتر افراد به دلیل […]
نوامبر 24, 2019

تایوان

راهنمای سفر به تایوان تایوان برای بسیاری از گردشگران ناشناخته است اما مسافرانی که به این کشور سفر کرده‌اند به خوبی می‌دانند که این جزیره ترکیبی […]
نوامبر 24, 2019

جاذبه‌های گردشگری دانمارک

جاذبه‌های گردشگری دانمارک دانمارک با نام رسمی پادشاهی دانمارک کشوری است در شمال اروپا و پایتخت آن کپنهاگ است. جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر و […]
نوامبر 24, 2019

اندونزی

راهنمای سفر به اندونزی  کشور اندونزی با بیش از ۱۳۰۰۰ جزیره، برای انواع و اقسام گردشگران جاذبه‌های منحصر به فرد دارد. از شن‌های سفید و آتشفشان‌های […]
نوامبر 16, 2019

جاذبه‌های گردشگری نروژ

جاذبه‌های گردشگری نروژ نروژ با نام رسمی پادشاهی نروژ، کشور پادشاهی مستقل و متمرکزی است که قلمروی آن بخش غربی شبه جزیره اسکاندیناوی، یان ماین و مجمع‌الجزایر سوالبارد در قطب شمال را دربرمی‌گیرد. نروژ ۳۸۵٬۲۰۷ کیلومتر مربع وسعت […]
نوامبر 14, 2019

جاذبه‌های گردشگری اتریش

جاذبه‌های گردشگری اتریش اتریش یا Austria با نام رسمی جمهوری اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که پایتخت آن وین است. این کشور با مساحت […]

راهنمای خرید در شهرهای مختلف

آوریل 23, 2017

راهنمای خرید در بارسلون

راهنمای خرید در بارسلونا اگر برای سفر به بارسلون برنامه‌ریزی می‌کنید و قصد دارید که در این سفر از مراکز خرید دیدن کنید و خرید کنید، بد […]
آوریل 23, 2017

راهنمای خرید در آمستردام

راهنمای خرید در آمستردام آمستردام، پایتخت زیبای هلند، یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در اروپا است. با راهنمای خرید در آمستردام، همراه ما باشید. آمستردام یکی از […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در ایروان

راهنمای خرید در ایروان ارمنستان ایروان، پایتخت و بزرگ‌ترین شهر کشور ارمنستان و یکی از مقاصد گردشگری محبوب به خصوص در بین ایرانیان است. جاذبه‌های تاریخی […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در مادرید

راهنمای خرید در مادرید خرید در مادرید، تجربه‌ای بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی است. دپارتمان استورها، بوتیک‌های شیک و اوت لت‌ها از مراکز خرید مهم این شهر هستند. […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در باکو

راهنمای خرید در باکو باکو پایتخت جمهوری آذربایجان است که در ساحل غربی دریای خزر قرار دارد. این شهر یکی از مقاصد گردشگری محبوب در منطقه‌ی […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در آنتالیا

راهنمای خرید در آنتالیا خرید کردن یکی از لذت‌بخش‌ترین بخش‌های سفر به خصوص در سفرهای خارجی است. از آنجایی که در شهرهای توریستی، مراکز خرید و […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در میلان

راهنمای خرید در میلان میلان دومین شهر پر جمعیت ایتالیا بعد از رم است. شهرت این شهر به خاطر این است که به عنوان پایتخت مد […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در استانبول

راهنمای خرید در استانبول استانبول، یکی از زیباترین شهرهای دنیا است. در این شهر، جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی متعدد در کنار جاذبه‌های مدرن و شهری قرار […]
فوریه 14, 2017

راهنمای خرید در بانکوک

راهنمای خرید در بانکوک خرید کردن در بانکوک تجربه‌ای هیجان‌انگیز است. از مراکز خرید بزرگ، چند طبقه و مدرن گرفته تا بازارهای خیابانی شلوغ و پرسروصدا، […]
فوریه 14, 2017

راهنمای خرید در دبی

راهنمای خرید در دبی دبی به پایتخت خرید خاورمیانه مشهور است و بیش از ۷۰ مرکز خرید بزرگ دارد که یکی از آنها، دبی مال، بزرگ‌ترین […]