ویزای فرانسه

چنانچه قصد سفر به فرانسه را دارید، مقاله زیر به شما کمک میکند که راحت تر برای گرفتن ویزای فرانسه اقدام کنید.با ما همراه باشید.

انواع ویزای فرانسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ویزای شینگن توریستی / ویزای پزشکی / ویزای تحصیلی / ویزای ازدواج با شهروند فرانسوی / ویزای نخبگان / ویزای مقامات رسمی و … / ویزای ملی فرانسه

 

ویزای ملی فرانسه

با دریافت ویزای ملی فرانسه تنها میتوانید در بازه مشخص شده به فرانسه ورود و از آن خروج نمائید و نمی توانید به سایر کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

 

schengen visa

ویزای شینگن از کشور فرانسه

با دریافت ویزای شینگن نوع C از کشور فرانسه، میتوانید در مدت زمان ویزا به کشور فرانسه ورود کنید و از آن جا به کل کشورهای حوزه شینگن سفر کنید.چنانچه ویزای کوتاه مدت و Single دریافت کنید، تنها یکبار میتوانید به حوزه شنگن ورود داسته باشید و بعد از خروج، دوباره نمیتوانید به یک کشور حوزه شنگن یا خود فرانسه ورود کنید.

اما اگر ویزای چند بار ورود Multiple دریافت کنید میتوانید در مدت زمان ویزا، چندین بار به کشورهای شینگن ورود کنید.توجه کنید در ویزای مالتی پل، ورود بار اول از کشور صادر کننده است و برای دفعات بعد مشکلی بابت ورود از کشوری غیر از کشور صادر کننده ویزا ندارید.

 

مراحلی که باید برای دریافت ویزای فرانسه طی کنید

اولین مرحله ای که باید انجام دهید این است که برای سفارت فرانسه وقت مصاحبه بگیرید. توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

نکته مهم اینکه در روز مصاحبه باید طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی برای سفر به فرانسه اقدام می‌کنید و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید.سوالات افسر را باید بدون استرس، شمرده شمرده و قاطعانه پاسخ دهید و پاسخ سوالات تکراری ایشان نیز باید شبیه به هم باشد. افسر سفارت باید از حسن نیت شما مطمئن باشد که شما به موقع خاک شینگن را ترک خواهید کرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای فرانسه

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماه یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی نیاز است. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.

تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

 

ویزا شینگن

 

چه مدارکی را ترجمه کنیم؟

همه مدارکی که میخواهید به سفارت خانه ها ارائه بدهید باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشوند به جز مدارک بانکی که انگلیسی هستند و رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافری که نیاز به ترجمه ندارند.

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای فرانسه

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۱۴ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

 

سفارت فرانسه در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

 

هزینه سفارت فرانسه برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن فرانسه ۸۵ یورو  (۶۰ یورو + ۲۵ یورو کارمزد شرکت واسط ) می باشد که در روز مصاحیه نقدا از شما دریافت خواهد شد.

 

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری میباشد و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

ویزای کوتاه مدت شینگن

ویژگی های ما :

 

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

 

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید: