ویزای آلمان

چنانچه قصد سفر به آلمان را دارید، مقاله زیر به شما کمک میکند که راحت تر برای گرفتن ویزای آلمان اقدام کنید.با ما همراه باشید.

انواع ویزای آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ویزای شینگن توریستی یا تجاری / ویزای پزشکی / ویزای تحصیلی / ویزای پیوست به همسر / ویزای نمایشگاهی آلمان / ویزای مقامات رسمی و … / ویزای ملی آلمان

نگاه کلی و سریع به ویزای آلمان
شرایط اخذ ویزای آلمانمدارک شغلی – تمکن مالی – گردش حساب ۳ ماهه
میزان تمکن مالیبین ۷۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان
درصد قبولی ویزای آلماندر صورت داشتن مدارک بالا
هزینه اخذ ویزای شینگن در صورتی که خودتان اقدام کنید۶۰ یورو + هزینه شرکت کارگزار سفارت ( ۱۹ یورو )
هزینه اخذ ویزای آلمان توسط Okvisa.irپکیج اقدام برای ویزای شینگن : از ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

ویزای شینگن گارانتی : ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان اطلاعات بیشتر

هزینه گرفتن وقت سفارت توسط Okvisa.irبسته به فوری یا عادی بودن وقت متفاوت است
هزینه تعین وقت سفارت آلمان ، در صورتی که خودتان اقدام کنیدمبلغ ۱۹۰٫۰۰۰ تومان پرداختی کارگزار سفارت
نحوه اقدام برای اخذ ویزای آلمان تعیین وقت سفارت ، مراجعه حضوری در زمان مقرر و تحویل مدارک – انگشت نگاری
نحوه تعیین وقت سفارت آلمان به صورت آنلاین
اعتبار ویزای آلمان از ۵ روز تا ۴ سال بسته به هدف سفر و درخواست متقاضی
مصاحبه توسط آفیسر سفارتدریافت مدارک بر عهده شرکت کارگزاری میباشد و شاید چند سوال ساده دریاره سفر از شما پرسیده شود
زبان ترجمه مدارک برای سفارت آلمان فارسی
مدت زمان پاسخدهی به درخواست ویزای آلمان حداقل ۲۱ روز کاری
متداول ترین دلایل رد شدن ویزا از آلمان هدف از سفر – تمکن مالی و گردش مالی نامناسب – عدم اطمینان از بازگشت مسافر – ارائه مدارک جعلی
رفع و پاک کردن ریجکتیندارد
اقدام به صورت تکی و بدون توردارد
نیاز به پیکاپ پاسپورتندارد
محل انگشت نگاریدفتر کارگزاری ویزا
روزهای کاری سفارت‌خانه‌هایکشنبه تا پنجشبه

ویزای ملی آلمان

با دریافت ویزای ملی آلمان تنها میتوانید در بازه مشخص شده به آلمان ورود و از آن خروج نمائید و نمی توانید به سایر کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن از کشور آلمان

با دریافت ویزای شینگن نوع C از کشور آلمان، میتوانید در مدت زمان ویزا به کشور آلمان ورود کنید و از آن جا به کل کشورهای حوزه شینگن سفر کنید. چنانچه ویزای کوتاه مدت و Single دریافت کنید، تنها یکبار میتوانید به حوزه شنگن ورود داسته باشید و بعد از خروج، دوباره نمیتوانید به یک کشور حوزه شنگن یا خود آلمان ورود کنید.

اما اگر ویزای چند بار ورود Multiple دریافت کنید میتوانید در مدت زمان ویزا، چندین بار به کشورهای شینگن ورود کنید.توجه کنید در ویزای مالتی پل، ورود بار اول از کشور صادر کننده است و برای دفعات بعد مشکلی بابت ورود از کشوری غیر از کشور صادر کننده ویزا ندارید.

مراحلی که باید برای دریافت ویزای آلمان طی کنید

اولین مرحله ای که باید انجام دهید این است که برای سفارت آلمان وقت مصاحبه بگیرید. در حال حاضر مرکز ویزا متریک مسئولیت دریافت مدارک و ارجاع آن به سفارت آلمان را دارند. توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

نکته مهم اینکه در روز مصاحبه باید طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی برای سفر به آلمان اقدام می‌کنید و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید. سوالات افسر را باید بدون استرس، شمرده شمرده و قاطعانه پاسخ دهید و پاسخ سوالات تکراری ایشان نیز باید شبیه به هم باشد. افسر سفارت باید از حسن نیت شما مطمئن باشد که شما به موقع خاک شینگن را ترک خواهید کرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای آلمان

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

مدارک شغلی برای درخواست ویزای توریستی باید به شرح زیر باشد:

  • مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
    – آگهی تأسیس یا تغییرات شرکت مذکور به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن مربوط به ۳ سال اخیر
    – در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از
    اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
    مشاغل آزاد:
    – پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
    کارمندان:
    – سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
    اختیاری: معرفی نامه

مدارک شغلی برای درخواست ویزای تجاری باید به شرح زیر باشد:

مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت:
– روزنامه رسمی آگهی تأسیس شرکت به همراه نام ثبت شده متقاضی در آن
– آگهی تغییرات شرکت ایرانی
– در صورت عدم وجود آگهی تغییرات شرکت مذکور مربوط به ۳ سال اخیر، شخص متقاضی موظف به ارائه گواهی معتبر از
اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، میباشد.
مشاغل آزاد:
– پروانه کسب معتبر/ کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی معتبر
کارمندان:
– سابقه بیمه حداقل ۶ ماه اخیر یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه یا حکم کارگزینی معتبر
– در ضمن کارمندان موظف به ارائه مدارک مربوطه مبنی بر فعالیت شرکت ایرانی (آگهی تأسیس و تغییرات) میباشند.

مدارک مالی :

گردش ۳ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

ارائه سند ملکی برای درخواست ویزای آلمان الزامی نیست اما داشتن سند ملکی کمک زیادی به دریافت ویزای شما خواهد کرد. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.

رزرو هتل و یا دعوتنامه برای سفارت آلمان :

برای درخواست ویزای توریستی آلمان رزرو هتل یا دعوتنامه باید به صورت زیر باشد:

رزرواسیون هتل که میبایست حداقل سفر اول متقاضی را پوشش دهد.
و یا دعوت نامه توریستی به صورت اختیاری
به همراه کپی کارت شناسایی دعوت کننده:

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم سفارت آلمان

برای سفارت آلمان به صورت شخصی یا خانوادگی در وب سایت سفارت ثبت نام و سپس فرم مربوطه را برای هر نفر جداگانه تکمیل و چاپ نمائید و در روز مصاحبه به یفارت یا دفتر کارگزاری مربوطه تحویل دهید.

تصویر ویزا های قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، و اگر ویزای انگلستان، ویزای امریکا، ویزای کانادا یا ویزای استرالیا داشتید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

شاید این مقاله هم برای شما مفید باشد

دسامبر 2, 2019

قانون دوبلین چیست؟

قانون دوبلین چیست؟ قانون دوبلین چیست و چه شرایطی دارد؟ این سوال ذهن همه پناهنده ها را به خود مشغول کرده است. به طور کلی قانون […]
دسامبر 2, 2019

معرفی سیستم های شنگن VIS,SIS,EURODAC

آشنایی با سیستم‎‌های شینگن VIS,SIS,EURODAC اطلاعات متقاضیان اخذ ویزای شینگن در چندین سامانه مختلف ثبت خواهد شد. این سامانه ها عبارتند از : Visa Information System […]

چه مدارکی را ترجمه کنیم؟

برای سفارت آلمان مدارک نیازی به ترجمه ندارند.

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای آلمان

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۲۱ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۴۰ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

سفارت آلمان در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

هزینه سفارت آلمان برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن ایتالیا ۶۰ یورو  + هزینه شرکت واسط که معادل ۱۹ یورو می باشد که در روز مصاحیه نقدا از شما دریافت خواهد شد.

دلایل ریجکت شدن ویزای شما از کشور آلمان

موارد زیر را می توان دلایل اصلی رد شدن درخواست ویزای شینگن دانست:

  • سابقه کیفری متقاضی
  • ارائه مدارک تقلبی و جعلی
  • عدم توجیه برای هدف از سفر به ایتالیا
  • گذرنامه مخدوش و صدمه دیده
  • اعتبار کم یا فاقد اعتبار بودن پاسپورت
  • نداشتن برنامه سفر مشخص و شفاف
  • عدم اثبات مدارک شغلی و وابستگی شغلی
  • توانایی مالی کم
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر و یا بیمه مسافرتی با پوشش کمتر از ۳۰٫۰۰۰ یورو
  • عدم توانایی اثبات محل سکونت در مدت زمان مسافرت
  • ریجکتی های قبلی

مطلب پیشنهادی : دلایل رد شدن ویزای شینگن

اگر بخواهم از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهم چه شرایطی را باید در نظر بگیرم؟

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری  و با سابقه فعالیت در حوزه شینگن مراجعه کنید، آژانس مسافرتی پرواز عماد گشت دارای مجوز رسمی از سازمان گردشگری ( مجوز بند ب ) و همچنین مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشور ( مجوز بند الف ) و وب سایت www.Okvisa.ir از وبسایت های زیر مجموعه این آژانس مسافرتی است که سال های سال در حوزه شینگن فعالیت داشته و هزاران مورد موفق را در کارنامه خود دارد و پر بازدیدترین وب سایت در حوزه شینگن نیز می باشد. همچنین برای خدمات ویزا و تور قرارداد مورد تائید سازمان گردشگری با مسافرین گرامی عقد خواهد شد.

سعی کنید به هر شخص و یا وب سایت با یک شماره موبایل و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد، حتی برای پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

هزینه اخذ ویزای آلمان چقدر است؟

پس از بررسی مدارک متقاضی و تائید کارشناسان ما، هزینه اخذ ویزای شینگن ایتالیا با وقت عادی ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد. همچنین ویزاها در قالب تور نمایشگاهی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

فرم درخواست خدمات از سفارت آلمان

پیشنهاد میشود زمان شروع سفر حد اقل 40 روز کاری بعد از زمان مصاحبه باشد.

پیشنهاد میشود زمان شروع سفر حد اقل 40 روز کاری بعد از زمان مصاحبه باشد.

تصویر کپچا

 

ویژگی های ما :

کارگزار مستقیم و تخصصی ویزای شینگن و تور اروپا با دعوتنامه

با سابقه ترین وب سایت کشور در زمینه ویزا و امور سفارت

سالانه صد ها پرونده موفق

رضایت مشتریان از خدمات ما

مشاوره صحیح و منطقی برای بالا بردن شانس دریافت ویزای شما

خدمات ما را در زمینه اخذ ویزای شینگن تضمینی در زیر مشاهده بفرمائید:

مطالب مرتبط با آلمان

دسامبر 31, 2018

هامبورگ

راهنمای سفر به هامبورگ آلمان، سرزمین قلعه‌های دیدنی، مناظر طبیعی فوق‌العاده و آثار تاریخی باشکوه است. زندگی شهری مدرن در آلمان، جنبه‌ی دیگری از زیبایی‌های این […]
مارس 8, 2017

مونیخ

راهنمای سفر به مونیخ مونیخ شهر راهبان, با پیاده‌روهای دو کیلومتری که هیچ گونه تیر چراغ برق، جدول یا کانال رو بازی در آن وجود ندارد […]
فوریه 26, 2017

فرانکفورت

راهنمای سفر به فرانکفورت فرانکفورت شهری است که برخی گردشگران تصور می‌کنند به جذابیت و زیبایی شهر‌هایی مثل کلن و برلین نمی‌رسد، اما این‌طور نیست. این شهر […]

راهنمای سفر به شهر های مختلف

نوامبر 26, 2019

لندن

راهنمای سفر به لندن لندن یکی از پربازدیدترین مقصدهای گردشگری دنیا، شهر تاریخ و فرهنگ و هنر است. راهنمای سفر به لندن، شما را با جاذبه‌های […]
نوامبر 26, 2019

گلاسگو

راهنمای سفر به گلاسگو   گلاسگو بزرگترین شهر اسکاتلند، شهری شلوغ و روبه‌رشد است که به عنوان یک شهر دانشگاهی شناخته می‌شود. البته این شهر علاوه […]
نوامبر 26, 2019

هند

راهنمای سفر به هند هند کشوری فریبنده و زیبا است. حتی اگر هزاران بار هم به این کشور سفر کنید، باز هم چیزی برای شگفت‌زده کردن‌ شما دارد. […]
نوامبر 25, 2019

ادینبرو

راهنمای سفر به ادینبرو ادینبرو در بریتانیا از نظر تعداد جهانگردان، پس از لندن در مقام دوم قرار دارد. در سال ۲۰۰۹ ادینبرا به عنوان بهترین […]
نوامبر 24, 2019

فیلیپین

راهنمای سفر به فیلیپین فیلیپین میزبان بیشتر از ۷۰۰۰ جزیره زیبا است. این جزایر، کشور را تبدیل به بهشت سواحل آفتابی کرده‌اند. بیشتر افراد به دلیل […]
نوامبر 24, 2019

تایوان

راهنمای سفر به تایوان تایوان برای بسیاری از گردشگران ناشناخته است اما مسافرانی که به این کشور سفر کرده‌اند به خوبی می‌دانند که این جزیره ترکیبی […]
نوامبر 24, 2019

جاذبه‌های گردشگری دانمارک

جاذبه‌های گردشگری دانمارک دانمارک با نام رسمی پادشاهی دانمارک کشوری است در شمال اروپا و پایتخت آن کپنهاگ است. جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر و […]
نوامبر 24, 2019

اندونزی

راهنمای سفر به اندونزی  کشور اندونزی با بیش از ۱۳۰۰۰ جزیره، برای انواع و اقسام گردشگران جاذبه‌های منحصر به فرد دارد. از شن‌های سفید و آتشفشان‌های […]
نوامبر 16, 2019

جاذبه‌های گردشگری نروژ

جاذبه‌های گردشگری نروژ نروژ با نام رسمی پادشاهی نروژ، کشور پادشاهی مستقل و متمرکزی است که قلمروی آن بخش غربی شبه جزیره اسکاندیناوی، یان ماین و مجمع‌الجزایر سوالبارد در قطب شمال را دربرمی‌گیرد. نروژ ۳۸۵٬۲۰۷ کیلومتر مربع وسعت […]
نوامبر 14, 2019

جاذبه‌های گردشگری اتریش

جاذبه‌های گردشگری اتریش اتریش یا Austria با نام رسمی جمهوری اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که پایتخت آن وین است. این کشور با مساحت […]

راهنمای خرید در شهرهای مختلف

آوریل 23, 2017

راهنمای خرید در بارسلون

راهنمای خرید در بارسلونا اگر برای سفر به بارسلون برنامه‌ریزی می‌کنید و قصد دارید که در این سفر از مراکز خرید دیدن کنید و خرید کنید، بد […]
آوریل 23, 2017

راهنمای خرید در آمستردام

راهنمای خرید در آمستردام آمستردام، پایتخت زیبای هلند، یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در اروپا است. با راهنمای خرید در آمستردام، همراه ما باشید. آمستردام یکی از […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در ایروان

راهنمای خرید در ایروان ارمنستان ایروان، پایتخت و بزرگ‌ترین شهر کشور ارمنستان و یکی از مقاصد گردشگری محبوب به خصوص در بین ایرانیان است. جاذبه‌های تاریخی […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در مادرید

راهنمای خرید در مادرید خرید در مادرید، تجربه‌ای بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی است. دپارتمان استورها، بوتیک‌های شیک و اوت لت‌ها از مراکز خرید مهم این شهر هستند. […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در باکو

راهنمای خرید در باکو باکو پایتخت جمهوری آذربایجان است که در ساحل غربی دریای خزر قرار دارد. این شهر یکی از مقاصد گردشگری محبوب در منطقه‌ی […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در آنتالیا

راهنمای خرید در آنتالیا خرید کردن یکی از لذت‌بخش‌ترین بخش‌های سفر به خصوص در سفرهای خارجی است. از آنجایی که در شهرهای توریستی، مراکز خرید و […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در میلان

راهنمای خرید در میلان میلان دومین شهر پر جمعیت ایتالیا بعد از رم است. شهرت این شهر به خاطر این است که به عنوان پایتخت مد […]
فوریه 15, 2017

راهنمای خرید در استانبول

راهنمای خرید در استانبول استانبول، یکی از زیباترین شهرهای دنیا است. در این شهر، جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی متعدد در کنار جاذبه‌های مدرن و شهری قرار […]
فوریه 14, 2017

راهنمای خرید در بانکوک

راهنمای خرید در بانکوک خرید کردن در بانکوک تجربه‌ای هیجان‌انگیز است. از مراکز خرید بزرگ، چند طبقه و مدرن گرفته تا بازارهای خیابانی شلوغ و پرسروصدا، […]
فوریه 14, 2017

راهنمای خرید در دبی

راهنمای خرید در دبی دبی به پایتخت خرید خاورمیانه مشهور است و بیش از ۷۰ مرکز خرید بزرگ دارد که یکی از آنها، دبی مال، بزرگ‌ترین […]