فرم-سفارت-فرانسه

وقت سفارت فرانسه

اولین مرحله برای اخذ ویزای فرانسه این است که وقت مصاحبه دریافت کنید. وقت مصاحبه شما باید با هدف از سفرتان مطابقت داشته باشد یعنی اگر سفر شما توریستی است وقت سفارت توریستی و اگر سفر شما بیزینس یا تجاری است وقت مصاحبه تجاری دریافت کنید.

توجه داشته باشید برای هر شخص جداگانه باید تعیین وقت کنید. اما افراد زیر ۱۲ سال نیازی به حضور در روز مصاحبه ندارند و فقط باید برای تحویل مدارکشان حتما تعیین وقت کرده باشید.

وقت فوری سفارت فرانسه یا وقت عادی سفارت را همگان میتوانند شخصا دریافت کنند. برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و صدور بیمه مسافرتی سامان توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

 

مسافرانی که نیاز به وقت سفارت فرانسه دارند، از ۴ روش زیر میتوانند درخواست خود را به ما اعلام کنند:

نحوه سفارش تعیین وقت سفارت فرانسه :

  • ارتباط از طریق فرم تماس با ما و سفارش گرفتن وقت سفارت فرانسه
  • ارسال درخواست از طریق ایمیل به okvisa.ir@gmail.com
  • شماره تماس : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰ – ۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶
  • مراجعه حضوری

زمان مورد نیاز برای گرفتن ویزای فرانسه

حداقل زمان رسیدگی به پرونده شما حدود ۱۴ روز کاری می باشد. همچنین زمان سفری که در نظر گرفته اید و روز مصاحبه به سفارت ارائه دادید باید حد اقل ۲۱ روز بعد از زمان مصاحبه باشد که خیالتان از تاخیر احتمالی سفارت در خصوص پاسخ ویزای شما راحت باشد.

 

سفارت فرانسه در چه روز هایی باز است؟

به طور کلی سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی در روزهای جمعه و شنبه در ایران تعطیل هستند و مابقی روزها روال عادی خود را طی میکنند. البته چند روز مشخصی در سال مثل تعطیلات سال نو و … سفارت ها و دفاتر خدمات کنسولی تعطیل می باشند.

 

هزینه سفارت فرانسه برای درخواست ویزای چقدر است ؟

هزینه اقدام برای ویزای شینگن فرانسه ۶۰ یورو  + هزینه شرکت واسط که مجموعا هزینه ای معادل ۸۵ یورو می باشد که در روز مصاحبه نقدا از شما دریافت خواهد شد.


برای دریافت ویزای فرانسه در روز مصاحبه باید چه مدارکی ارائه دهم؟

گذرنامه با حداقل اعتبار ۶ ماه

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ سایز ۳٫۵ * ۴٫۵

مدارک شغلی معتبر

مدارک مالی شامل گردش حساب ۳ ماهه و نامه تمکن مالی

رزرو هتل و یا دعوتنامه برای سفارت فرانسه

رزرو پرواز

بیمه مسافری معتبر

رضایت نامه محضری

تکمیل اپلیکیشن فرم آنلاین

 

برای مطالعه کامل مدارک لازم و همچنین نحوه صحیح ارائه آن ها و مواردی که به شما کمک میکند تا درصد دریافت ویزای خود را بالا ببرید، لطفا به این لینک بروید :

مدارک لازم برای دریافت ویزای فرانسه

 


Print

 

نظرات برخي از مشتريان ما

[a-excited-testimonials id=”6593″]

مشاهده نظرات بیشتر