فرم-سفارت-فرانسه

وقت سفارت فرانسه

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار به همراه رزرو هتل و رزرو پرواز و صدور بیمه مسافرتی سامان توسط ما امکان پذیر است.(در صورت تمایل شما)

همچنین وقت فوری سفارت فرانسه یا وقت عادی سفارت را همگان میتوانند شخصا دریافت کنند.

 

 مسافرانی که نیاز به وقت سفارت هلند دارند، از ۴ روش زیر میتوانند درخواست خود را به ما اعلام کنند:

نحوه سفارش تعیین وقت سفارت فرانسه :

  • ارتباط از طریق فرم تماس با ما و سفارش گرفتن وقت سفارت فرانسه
  • ارسال درخواست از طریق ایمیل به okvisa.ir@gmail.com
  • شماره تماس : ۰۲۱۸۸۳۰۱۷۴۰-۰۲۱۸۸۴۶۰۰۵۶
  • مراجعه حضوری

به طور کلی برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی نیاز است؟

گذرنامه :

همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و چنانچه شینگن در پاسپورت های قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز لازم است.

عکس :

عکس پرسنلی جدید زمینه سفید و تمام رخ ( سایز عکس در بیشتر سفارت ها ۳٫۵ * ۴٫۵ می باشد )

مدارک شغلی معتبر :

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند. توجه کنید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

  • اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.
  • اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.
  • اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل

مدارک مالی :

گردش ۳ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

مانده حساب شما با شرایط فعلی نباید کمتر از ۷۰ میلیون تومان برای سفرهای توریستی باشد.اگر هم دعوتنامه دارید باز هم ریسک نکنید و مانده حساب پایین به سفارت ارائه ندهید.

سند ملکی :

برای سفارت فرانسه ارائه سند ملکی الزامی نیست اما داشتن آن امتیاز محسوب خواهد شد.. توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و شما فقط ترجمه آن را به سفارت میدهید.توجه کنید که سند ملک بسیار معتبر تر از سند زمین می باشد. همچنین قولنامه، بنچاق و سند خودرو برای سفارت خانه ها قابل قبول نیست.

رزرو هتل و یا دعوتنامه :

دعوت نامه معتبر از فامیل درجه یک بسیار بهتر است و یا رزرو هتل معتبر. توجه کنید سفارت رزرو هتل از سایت بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

در زیر توضیح مختصری درباره دعوتنامه خواهیم داد :

دعوتنامه یعنی شخصی یا شرکتی از شما برای سفر به کشورهای حوزه شنگن دعوت میکند. داشتن دعوتنامه معتبر کمک شایانی به دریافت ویزای شما خواهد کرد.وقتی شما دعوتنامه دارید، سفارت مربوطه متوجه این امر خواهد شد که شما دلیل خوبی برای سفر کردن دارید و همچنین اطمینان از بازگشت شما از سفر نیز بالاتر خواهد رفت زیرا در صورتیکه شما به موقع خاک شینگن را ترک نکنید، دعوت کننده دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.

از طرفی دعوت کننده شما هرچقدر نسبت فامیلی نزدیکتری با شما داشته باشد، هر چقدر از شرایط مالی و اجتماعی بالاتری برخوردار باشد، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

رزرو پرواز :

رزرو پرواز به تاریخ سفر که ویزای شما از آن تاریخ شروع خواهد شد. در بسیاری از سفارت ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه خواهد داشت که سفارت فرانسه عموما به رزرو قطعی پرواز نیازی ندارد.

بیمه مسافری معتبر :

بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا

رضایت نامه :

اگر یکی از والدین به همراه فرزندان بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم سفارت فرانسه

برای هر سفارت جداگانه باید فرم درخواست آن تکمیل و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه شود.هر سفارت فرم مربوط به خود را دارد که از شما مشخصات فردی و همچنین اطلاعات و برنامه سفرتان را جویا می شود.برخی سفارت ها نیاز به تکمیل فرم به صورت آنلاین دارند و برخی دیگر نیز فرم تکمیل شده با خودکار را قبول میکنند.برای سفارت فرانسه میتوانید فرم را دستی با خودکار به صورت خوانا تکمیل بفرمائید یا از طریق وب سایت رسمی سفارت فرانسه فرم را به صورت آنلاین تکمیل بفرمائید.

تصویر شینگن قبلی

در صورتی که ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته اید، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را ضمیمه پرونده کنید.

تصویر ویزاهای انگستان، آمریکا و کانادا

در صورتی که از کشورهای فوق ویزا داشتید کپی ویزا به همراه پاسپورت قبلی را به پرونده اضافه کنید.

بررسی مدارک توسط سفارت فرانسه چند روز زمان می برد؟

به طور معمول زمان رسیدگی به پرونده شما ۲ تا ۳ هفته زمان خواهد برد.

منبع


Print

 

نظرات برخي از مشتريان ما

[a-excited-testimonials id=”6593″]

مشاهده نظرات بیشتر