آذربایجان
آبان ۲۶, ۱۳۹۳
کوبا
آبان ۲۶, ۱۳۹۳
نمایش همه

ویتنام ویزای یک هفته ای  زمان انجام کار ۱۴ روز کاری         ۱۷۰ دلار

مدارک لازم :   رزرو هتل قطعی   اصل پاسپورت – ۲ قطعه عکس – معرفی نامه

از محل کار یا جواز کسب  – آدرس منزل و محل کار  و تلفن و همراه