پترا
آبان ۲۶, ۱۳۹۳
سرمايه گذاري
آبان ۲۹, ۱۳۹۳
نمایش همه

تاجیکستان ویزای    توریستی    عادی زمان انجام کار    ۴ روز کاری      ۳۵ یورو

مدارک لازم :     اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس – ادرس منزا و محل کار و شماره های تماس

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *